Mobitel+umts

neznan uporabnik

tema odprta - 26. jun 2007 14:14 | ogledi: 1.431 | odgovori: 21

kupujem si novi telefon z umts. ciljam na Nokio in Sony ericsson. zanima me katero znamko priporočate in kateri model, imate z katerimi slabe izkušnje.

lp

lovebeyba

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

26. jun 2007 14:16

par dni nazaj je bilo govora o monbilnikih, predvsem od nokiah in sony ericssonu tako da malce pobrskaj po forumu nektarina

neznan uporabnik

26. jun 2007 15:24

hvala sem prebrala temo, samo je bolj na "isy" telefoni z netahtevnimiv funkcijami, jaz pa sprašujem za umts pa tako naprej.... lovebeyba

neznan uporabnik

26. jun 2007 16:23

malo ko sem preiskala po internetu se mi najbolj zdi fajni Sony ericsson w850i. a ima mogoče kdo tega? lovebeyba

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

26. jun 2007 17:24

Imam nokio n70 pa umts signala sploh ne uporabljam, ker Mobitel še vedno ni pokril celotne Slovenije, meni še sredi NM ne dela... Tudi če hočeš uporabljati videoklic, ga mora imeti oni drugi tudi vklopljenega, kar ga pa večina zaradi slabega signala nima. Prav tako telefoni preklapljajo med umts in gsm bazami oziroma signali, kar pomeni da imaš pogoste motnje med telefoniranjem. Dokler umts ne doseže vsaj 90% pokritosti Slovenije ga je dejansko brezveze imet. Ne vem pa zakaj ga potrebuješ, tako da... To je že moj 5 mobitel se mi zdi, imela sem tako erika kot nokie in so mi slednje bolj všeč, je pa to stvar okusa oziroma želja.

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

26. jun 2007 17:34

Ja, kakor je že Galyka rekla, trenutno je brez zveze kupovati umts telefone, če jih želiš za video klic. Jaz imam nokio 7390, kupila sem jo zaradi 3 megapikslov, ker sem tako pozabljiva, da na vsak izlet ali ekskurzijo pozabim normalen fotoaparat. Telefon je ok, samo barva je brezzvezna, pa bom že preživela. Hči ima sony eriksson z610i (mislim vsaj, da je to to) in je z njim nadzadovoljna, ker uporablja ves tisti šmorn, kot snemanje, pa pesmice, pa teme, pa posnetki, pa slikice, pa ozadja, itd. Ji baterija kar dolgo zdrži, začuda.

LP

cervus

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

27. jun 2007 7:29

Jaz imam Nokio E60, fant pa Nokio N95. Pa se mi prvi zdi boljši. Bolj je pregleden. Nokia N95 ima pač dodatne možnosti, kot so GPS, kamera in fotoaparat.

Je pa res, da se lahko samo z Nokiami greš Pritisni in govori. Nadvse zanimiva zadeva, ki je trenutno zastonj. 

Sonja

neznan uporabnik

27. jun 2007 9:07

ka že naj bi pomenilo pritisni in govori??? lovebeyba

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

27. jun 2007 9:13

Tako kot Walkie-talkie. Sonja

neznan uporabnik

27. jun 2007 9:21

aha hvala. galyka ti imaš nokio N70 pa mi povej, če se to splača kupiti??? lovebeyba

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

27. jun 2007 9:24

Jaz imam Sony Ericssona K 610i in sem z njim zelo zadovoljna. Pa še poceni je. Za malo denarja, veliko muzike, bi lahko rekli. Kar se video klicev tiče, je pa pokritost res slaba, pa tudi signal včasih kar nekam izgine, tako da samo zaradi tega, se UMTS telefona zaenkrat ne splača kupovati. Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti