16. jan 2008 20:25
LP
Vesela sem,da sem našla eno temo v kateri se najdem pa čeprav je "boleča".
Sem še mlada(35),pa že dobro vem kaj so bolečine.že kot otroku so mi sestavili nova vretenca....kosti pa so izsekali iz medenice.V bistvu sem ok. V življenju sem 3 krat shodila,rodila,imam družino, službo....vendar pa si želim samo en dan,pa res samo en dan,ki bi bil brez bolečin.
Zjutraj grem v avto z odvezanimi čevlji,ker jih ne morem(še)zavezat,ko se zvečer usedem na sedežno,ne morem več vstat....veliko je bilo že injekcij,tabletov pa ne jem dosti res samo takrat ko ni za zdržat ali pa ne morem delat.
Delovne dobe imam 17 let,pa nisem bila še nikoli na bolniški,ker vem da bo to še vse prišlo,ko bo čas.Trenutno se trudim živeti normalno,kaj pa bo v prihodnosti pa si ne znam predstavljat.
Kar se tiče terapije,sem jo imela lani pa tudi tale teens,pa sem tudi jaz morala ležati na trebuhu(kar je za mene smrt),ko pa je bilo treba vstati pa nisem mogla iz postelje.Namesto,da bi odskakljala domov sem se komaj obula,zato pa me res zanima kako tale tens deluje,če bi ga uporabljala tako ,kot bi ustrezalo meni...
ŽELIM VAM LEPE DNI BREZ BOLEČIN.
darja-