Mobilnik

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

22. jun 2007 9:43

Jaz tudi prisegam na Se ali Nokio, zdaj imam že tri leta nokio 6320. Meni je enosatven, kar je meni najbolj pomembno, fotoaparat in kamero sem sicer nekajkrat uporabila, ampak ugotavljam,d a brez tega povsem dobro shajam, tako da bo naslednji nakup šel v smeri česa boolj enostavnega oziroma cenejšega (tale nokia je pred tremi leti stala zdajšnjih 300 evrov).

Glede mobitela in simobila je pa tako, da če gledaš res samo cene, je simobil nekoliko ugodnejši, če pa gre za dosegljivost signala, je pa mobitel še vedno v prednosti. Prav zaradi tega, ker moram biti zavoljo službe nenehno dosegljiva, sem še pri mobitelu, medtem ko je hči presedlala na simobil in so računi za 20 do 30 odtsotkov nižji (hči je klepetulj....)

Sicer pa ti naj prodajalci povejo več o telefonih, pa ne pri mobotelu ali siomobilu, amapak se o telefonih kot aparatih poznaimaj v kakšni trgovini, ki ne ponuja tudi naročniških storitev za enega od mobilnih operaterjev, ker je taka informacija bolj objektivna.

Mamamia

mamamia

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

24. jun 2007 11:04

Evo, jaz imam Nokio 1600, ker tudi ne rabim nobene sodobne tehnologije, polnim jo na približno 9, 10 dni. S signalom nisem imela nikoli problemov, pa smo tudi pri nas doma v luknjah. Kjer je problematičen italijanski signal, ki je zelo močan, takoj ko si na vrhu kakega kuclja.

Imam pa družinsko naročnino, tako da me je lani koštal 5 jurjev starih SIT, če pa zdaj skleneš aneks, je pa celo 99 centov, vsaj zdi se mi tako. 

Loni Makaroni

tasau  

član od: 24.8.2005

sporočila: 196

24. jun 2007 15:01

Ta Nokia 1600 je res preprosta in poceni, ampak ima eno pomankljivost: nima koledarja. To mi je zelo uporabno, da me spomni na vse rojstne dneve... tasau

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

29. okt 2007 8:30

ali ima kdo nokio 6288? zanima me kako vam deluje ker je na internetu veliko različnih mnenj- eni jo ne morejo prehvaliti eni pa jo kritizirajo. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

29. okt 2007 11:16

pri mobitelih, ki imajo funkcije, ki jih potrebuješ, je pravzaprav vse odvisno od subjektivnega mnenja. Enemu je nekaj dobro, drugemu ne, nekdo z debelimi prsti bo popljuval vse mobilnike z majhnimi tipkami, ker ima pač težave, drug je zadovoljen z nečim, kar tretjemu niti na pamet ne pride, da bi pohvalil. To je tako kot z avtomobili - lahko se nasankaš s še tako dobro znamko, lahko pa tudi ti kaj sicer povprečnega izjemno dobro služi...

Saj, nisem ti sicer odgovorila na to, po čemer sprašuješ, ampak tu nekje smo. Pozdrav, Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti