V nedeljo očetova teta praznuje 70 letnico. Zdaj me pa zanima kaj ji kupiti?
tamalaursa http:// www.ildivo.com
V nedeljo očetova teta praznuje 70 letnico. Zdaj me pa zanima kaj ji kupiti?
tamalaursa http:// www.ildivo.com
21. jun 2007 15:57
Kaj pa jo sicer v življenju veseli? Nekaj v zvezi s tem.
Ne morem ti napisat, da ji kupite vikend paket za razvajanje v wellness centru, kot smo mi kupili tašči, ko pa ne vem, ali bi to tej vaši teti sploh kaj pomenilo; moja tašča je bila prav prijetno presnečenea nad darilom, ker ji prijetne kopeli, masaža, manikura in pedikura pač nekaj pomenijo.
Je teta bolj praktične narave? Kaj pa vikend paket v kakšnih toplicah, da si malo spočije in oddahne?
Morda kdo od bližnjih ve,a li si že dolgo morda kaj želi, pa si tega sama še ni kupila?
Jaz si za vsakega sproti zapisujem, ko kdo omeni, kaj bi imel oziroma kaj si želi, pa potem nimam nidkar težav, ko je koga treba razveseliti.
Tako da malo povprašaj, predvsem papremisli, ali ni teta kdaj česa omenjala, da si želi.
Mamamia
mamamia
21. jun 2007 16:08
tako kot je rekla mamamia - kaj si želi, kaj rada počne. nekaj osvežujočea, paketek v toplicah, ali pa prenočišče kje na kakšnem kmečkem turizmu v idiličnem okolju. morda pa jo lahko peljete na izlet si vzamete čas zanjo in skupaj obujate spomine. seveda pri slednjem upoštevajte koliko je stara, da ga ne boste mahnili na bunee jumping (hecam se) nektarina
21. jun 2007 16:20
Starejši ljudje tudi "padajo" na albume. Družina izbere fotografije, tudi take bolj redke ali že pozabljene in malo porumenele, in jih nalepite v album. Pa brez srceparajočih verzov zraven, morda samo vrstica zraven o dogodku in datumu, pa je.
Če ni slik za album, pa jih nekaj namestite na papir in v okvir. mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Veseli tiramisu