25. jul 2007 17:48
Še enkrat se oglašam po to temo, samo toliko, da se vam zahvalim. Včeraj sem imela zabavo - sicer z rahlo skisanim vremenom, vse "lubenične" in "melonaste" adeve pa s naravnost zažgale!
Seveda sem naredila bovlo iz gromozanske polovice lubenice, ki sem jo kupila že prerezano na pol, ampak po dolgem, tako da je bilo laže zajemati kroglice in vodko, ki sem jo zmešala s sokom lubenice, ki je nastal pri dolbljenju kroglic.
Hotela sem narediti tudi tisto, da vsebino lubenice zmelješ, zmešaš z alkolom, mešanico vrneš nazaj in pokriješ s pokrovom ter napelješ skozenj metrske slamice. Žal dolgih slamic niso imeli, ampak sem potem tako naredila z dvema melonoma, ki sem ju malo razredčila z vodo in v eno dodala rum.
Uspešnica je bil tudi "snotty", ki je zelo osvežilen in sem ga sama spila najmanj za pol sklede.
Da pa tistih nekaj kapljic alkohola mojim gostom ne bi zlezel v glavo, pa sem spekla še muffine presenečenja, v katere sem dala rumove kroglice, koščke "kinder buena" ali pa čokoladne bananice. Izginili so v treh minutah - brez heca - in mi je žal, da jih nisem naredila kar iz dvojne količine!
Še enkrat hvala za pomoč! NLP! (No,lep podrav!)
Muffsy