13. maj 2010 20:03
Pozdravljni vsi! Malo moram oživiti to temo,ker me zanima kako je na ladji z prtljago,ali imajo agencije kakšen prostor kamor ti spravijo kovček ,ali ga vlačiš za sabo sem in tja. Lep večer še naprej! jesen
13. maj 2010 20:03
Pozdravljni vsi! Malo moram oživiti to temo,ker me zanima kako je na ladji z prtljago,ali imajo agencije kakšen prostor kamor ti spravijo kovček ,ali ga vlačiš za sabo sem in tja. Lep večer še naprej! jesen
14. maj 2010 19:58
Jesen kovček ti lepo parkiraj na en plac ki si ga boš priborila, oz. kjer boš spala, pa ti nebo nihče kaj diral le denar in dokumente imej pri sebi . Lep dopust ti želim ,sama sem bila na Krfu pred 10 leti. Božansko. Črnica
14. maj 2010 22:46
Tudi jaz sem bila pred par leti z ladjo na Krfu. Imala sem kabino za spat, tako da za končke ni bil noben problem. Če si pa palubni potnik, potem pa imaš prtljago pač tak kjer spiš, oz. če se hočeš sprehajati po ladji, ti mora nekdo čuvati prtljago. Sicer je pa samo ena noč dol in ena nazaj in to se že zdrži. Krf je pa meni zalo všeč. Enkrat sem bila v mestu Guvija in enkrat v Moraitiki. Res lepo. buča
15. maj 2010 7:38
Črnica in buča hvala za odgovor,bomo že kam s tem kufrom,če ne ga bom dala pa na verigo namesto kužka.Sem mislila,da imajo agencije kakšen prostor,kamor spravijo prtljago,da ne bom vsa pametna vse spravila,potem pa šklepetala celo noč od mraza. Me veseli,da ste bili zadovoljni na Krfu,nekateri so mi že čist prešinfali,pa to me niti ne gane,ker verjetno bi tudi za najbolj oh in sploh destinacijo dobili kakšen minus. lep dan jesen
16. maj 2010 18:03
Če si palubna potnica, potem boš pač čuvala prtljago. Najbolje je, da jo, potem ko jo namestiš, kar privežeš za kak del ladje. Ker drugače boš ob vsakem večjem valu lovila prtljago sem-ter-tja. Večji valovi se delajo v lepem vremenu popoldne (maestral) in v času nočnega plimovanja. Če je pa jugo, so pa valovi itak ves čas. Vsekakor si prtljago organiziraj tako, da boš imela tudi en nahrbtnik ali nekaj v stilu večje torbe, kamor gre spalka in trenirka, v kateri boš spala. Plus, imej zraven še korekten anorak in kakšne hlače iz nepremočljivega materiala. Ker ponoči je na morju vlažno in zaradi tega je občutek hladu večji, poleg tega piha in poleg tega meče valove na palubo in če nimaš anoraka in nepremočljivih hlač, potem te zebe do obupa, pa čeprav temperatura ni tako blazno nizka. Vendelina jr.
16. maj 2010 19:26
Vendelina jr.hvala za opozorilo,na anorak sem pomislila,na hlače pa res ne,sem mislila,da je trenirka dovolj. Ker je ladja ogromna upam,da ja ne bo špricalo po palubi,kovček bova pa nekam privezala,da ne bom kar naprej gledala kam se je zapeljal. Hvala in lep večer vsem! jesen
16. maj 2010 19:50
Odprta paluba na Jadranu v poletnih mesecih daje v nočnem času občutek (veter+vlaga+hitrost plovila, ker paluba je slana in vlaga se veže na vse, kar je slano) kakih 12-15 stopinj celzija in temu primerna morajo biti nepremočljiva oblačila. Vendelina jr.neznan uporabnik
17. maj 2010 8:30
Wau, ti pa obvladaš, Vendelinčič!! japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom