Pozdravljeni!
Danes sem na DURS-u prvič uporabila virtualno Vido. Zanimalo me je, če so mojo odločbo za dohodnino že obdelali in takoj sem dobila odgovor.
Zanima me ali tudi vi kaj uporabljate Vido in s kakšnim namenom?
tilenboc
Pozdravljeni!
Danes sem na DURS-u prvič uporabila virtualno Vido. Zanimalo me je, če so mojo odločbo za dohodnino že obdelali in takoj sem dobila odgovor.
Zanima me ali tudi vi kaj uporabljate Vido in s kakšnim namenom?
tilenboc
20. jun 2007 15:46
Živjo. Jaz sem jo uporabila. Pa mi je odgovorila da dobim odločbo najkasneje do konec oktobra, kljub temu da je bla potem odločba doma že v nabiralniku.Ko pa sem drugi dan probala spet mi je isto odgovorila. No ne vem če so jo čist dodelali.
20. jun 2007 15:54
Meni so rekli, da so jo danes poslali, možu pa prav tako. In da mi jo morajo vročiti najkasneje v 20 dneh od danes naprej. Bomo videli, če je kaj resnice v tem. tilenboc
20. jun 2007 16:07
Še tole za razvedrilo in zabavo: z Vido lahko tudi prosto kramljate, postavljate ji razna vprašanja ona vam simpatično odgovarja: npr: - Ali je tvoje delo težko? Večina stvari je težkih predno postanejo lahke. - Ali me poznaš? Dvomim, da bom kdaj resnično vedela kdo je na nasprotni strani. - Lepa si. Takšne besede vedno laskajo. Hvala - Bi šla z mano na sprehod? Žal je to nemogoče. Saj veste, delam. Vseeno hvala za povabilo. itd. Poizkusite :)) O-O
20. jun 2007 16:15
zabavno: Vaš vnos: zakaj si blond? Barvo las je določil moj frizer in z njo sem več kot zadovoljna. Vaš vnos: kdaj gres na dopust? Bojim se, da na svetovnem spletu ni prostih dni. Čas je za sindikat interaktivnih spletnih asistentov. Vaš vnos: imas otroke? Ne poznate osnov spolne vzgoje? Virtualne osebe ne morejo imeti otrok. nektarina Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 20. jun 2007 16:15:46
20. jun 2007 17:05
Na strani www.amebis.si imajo prav tako virtualno klepetuljo, bolje receno klepetuljca po imenu Klepec - klepec.amebis.si. Dialog lepe Vide in Klepca ni ravno razsvetljujoč: Jaz: Pozdravljeni. Sem Vida, spletna asistentka Davčne uprave Republike Slovenije. Klepec: Jasno da si. To že dolgo vem. Vida: Lepega vremena in sitega trebuha se človek nikoli ne naveliča. Klepec: O vremenu pa še ne vem prav veliko. Vida: Dobro za vas. Znanje bogati ljudi! Klepec: Kako mi lahko kaj takega sploh govoriš? Vida: Interaktivni spletni asistent lahko klepeta z neomejenim številom uporabnikov. Klepec: Kaj pa pravi o tem Genovefa? Vida: Točno tako. Mogoče se motim. Klepec: Mimogrede, mi zaupaš tvoje ime? Vida: Nisem še izvedela. Kako vam je ime? Klepec: Bi lahko prosil za tvoje ime? Vida: Na dan z besedo! Vprašajte me, karkoli želite. Klepec: Samo ime bi prosil, nič drugega. Vida: Danes je sreda, 20. junij 2007. Klepec: Mi lahko poveš tvoje ime, prosim? Ko bom velika in bom obvladala cgi aplikacijo, ju bom soocila direktno, zaenkrat se morata pogovarjat se preko mene. Mogoce bo takrat kaj bolj zanimivo...:)))Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Bretonske palačinke