Kaj podariti za krst???

matisa  

član od: 22.9.2004

sporočila: 92

tema odprta - 19. jun 2007 11:56 | ogledi: 4.366 | odgovori: 4

Najprej vsem lep pozdrav!

Že nekaj dni si razbijam glavo s tem, kaj podariti otroku ob krstu??

Moja najboljša prijateljica bo dala svojo hčerkico krstit, jaz pa pojma nimam kaj se spodobi podariti ob krstu. Punčka je še dojenček.

Mi lahko pomagate z vašimi nasveti?

Hvala vsem.

Matisa

matisa

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

19. jun 2007 12:08

pri nas je običaj, da se otroku kupi zlatnik (ali srebrnik). V WTC v Ljubljani je firma, ki te stvari prodaja kot naložbo. Poglej na www.moro.si Lisa

vida u.  

član od: 1.4.2007

sporočila: 360

19. jun 2007 12:50

Igrač ali oblačila ne kupovati, ker se zgodi da dobi več enakih. Lahko se kupi kaj od zlata ali darilni bon in kakšno malenkost in se da lepo aranžirat v cvetličarno. vida u.

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

19. jun 2007 14:02

Mi smo se zmenili, da dobita dvojčka za darilo stvari, ki jih potrebujeta, za spomin pa lončenega anglečka.

Matic je tako dobil trip-trap od botra že malo vnaprej, "moj" Blaž pa še čaka na ideje mamice. Nejcu pa sem kupila avtosedež, ki mu je zdaj sicer že premajhen, je pa zato njegov angelček na steni in ga vsakdo vidi.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti