9. mar 2010 18:11
Kakor sem brala na internetu oni popravljajo samo Samsonite kovčke, moj pa to ni. Tako da bi bila vesela še kakšnega predloga. lojtra1
9. mar 2010 18:11
Kakor sem brala na internetu oni popravljajo samo Samsonite kovčke, moj pa to ni. Tako da bi bila vesela še kakšnega predloga. lojtra1
10. mar 2010 7:28
Kopirano s foruma Gore-ljudje, sicer že malce starejšega datuma, ampak vsaj poklicati se splača:
Hvala vsem za pomoč, izbire je sedaj dovolj. Mimogrede - morda bo tudi tale informacija komu koristna - po nasvetu Boštjana sem klicala na Brnik, kjer so mi dali naslove dveh popravljalnic v Ljubljani. Na številki 04/259 43 39 za izgubljeno/najdeno prtljago pri Adrii Airways se baje lahko izve tudi informacije o popravljalnicah drugje po Sloveniji. V Ljubljani je ena popravljalnica Centerkontura d.o.o, Lakotence 7, Ljubljana, tel.: 01/514 32 30, www.centerkontura.si, menda pa so bolj usmerjeni na popravilo kovčkov. Drugi naslov pa je Galanterija Osredkar, Osredkar Bojan s.p., Jakšičeva 12, Ljubljana, tel.: 01/436 34 68
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Veganski sladoled z navihanci