20. jun 2007 21:10
ariella_3 je napisal/a: |
ninky, a potem se ni treba nič peljati z gondolo? ariella |
20. jun 2007 21:10
ariella_3 je napisal/a: |
ninky, a potem se ni treba nič peljati z gondolo? ariella |
20. jun 2007 21:55
tasau je napisal/a: | ||
|
20. jun 2007 22:44
Ariella, malo počakaj, da še vprašam domačine za točne oznake ceste, ker jaz nič ne gledam na oznake, ker jo delno poznam tebi pa moran malo več napisati. se oglasim jutri lahko noć pat pat
21. jun 2007 16:59
No takole,napisala ti bom potek poti iz smeri Kamnika. Peljete se proti Stahovici, tam se odcepi desno cesta -oznaka Gornji grad. Pot vas bo vodila mimo manjših naselij ČRNA KRIVČEVO, od tam naprej v hrib na ČERNIVEC. Malo pred vrhom boste na desni strani opazili oznake za LUČE, KRANJSKI RAK IN PODVOLOVJEK - zavijete pa levo. Malo asfalta in makedama in že boste na Kranjskem raku - naravnost vodi cesta v Podvolovjek in Luče, levo pa na Kisovec, Marjanne njive in UŠIVC. Prvo križišče -levo smer KiSOVEC , vendar pojdite naravnost do konca kjer je velik parkirni prostor - kraj pa se imenuje UŠIVC ( domačini so mi svetovali ta kraj, ker je lepša smer za planino) parkirajte avtomobil in levo vas čaka VELIKA PLANINA V VSEJ SVOJI LEPOTI. ŽELIM VAM LEP SONČEN DAN IN OBILO UŽITKOV. PAT pat
21. jun 2007 17:02
hvala pat za lepe želje in tako natančno opisano pot. Otroci bi šli seveda rajši v toplice ampak tokrat se bo uresničila mamina želja. ariella
21. jun 2007 18:50
Mene pa zanima, če gondola že sploh obratuje? Anja
23. jun 2007 20:33
smo se pravkar vrnili iz prelepega izleta, čeprav je zjutraj zgledalo, da se bomo v ljubljani obrnili domov, tako grdo vreme je bilo, ampak potem se je vse spravilo v red. Bilo je zelo lepo in kmalu se bomo vrnili gor, sedaj pa me zanima, če bi se lahko z avtom lahko zapeljali do male planine - je dovoljeno ali ne? ker smo slišali ene, ki so rekli, da se z avtom ne sme gor, nekateri pa so šli. priporočam vsem ki imate male otroke, naši so navdušeni. ariella
23. jun 2007 20:47
Moja sestra je tudi gor, so šle koelgice proslavljat konec šolskega leta. In anbirat energijo za popravne izpite. Loni Makaroni
16. sep 2009 8:12
Pozdravljene! Mene pa zanima, če greš na veliko planino z nihalko a se da jit potem nazaj peš (do spodnje postaje nihalke) kjer imaš parkiran avto. zima13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Tajski rdeči curry