19. apr 2002 23:05
Andy zdravo! Kot prvo, ne me vikat, jaz te tudi ne. Vsaka situacija je drugacna. Vendar si nam dal premalo gradiva za razumevanje tvoje. Ne vem zakaj si prisel v Atlanto, je to studij ali delo, ne vem kaksne dohodke imas, saj ne da bi me to zanimalo. Je pa le razlika ali imas na voljo 2000$ na mesec ali pa 800, kajne? V obeh sporocilih se pritozujes in udrihas cez zivljenje v ZDA. Zaradi posplosevanja, da vsi Americani jedo nezdravo, si pravzaprav dobil take odgovore. Moje izkusnje so namrec drugacne. Podobna reakcija bi verjetno bila, ce bi nekdo trdil, da v Sloveniji zivijo sami alkoholiki, ker je popolnoma sprejemljivo, da se pri kosilu ali vecerji popije kozarec vina ali piva. Te ocene si nisem izmislila, prebrala sem jo v reviji in mi je dala misliti. Za nas je popolnoma normalno da gostu ko pride ponudimo aperitiv, pri kosilu vino, za sladico morda se liker. Tuji gostje imajo drugacne poglede in pitje alkoholnih pijac je za nekatere velik no-no. Ce sem te pa s pripombo o mami prizadela, oprosti. Ampak skoraj tako si se pritozeval kot moj moz kadar mora biti sam doma. Lep pozdrav, R. rebecca