Potrebujem nasvet ali mnenje v zvezi z nakupom osebne tehtnice. Pri pregledu ponudbe na internetu mi je najbolj všeč od Gorenja OT 150 EB za 26,10 eurov. Je digitalna, srebrne barve. Ali mogoče kdo ima tako?
emily
Potrebujem nasvet ali mnenje v zvezi z nakupom osebne tehtnice. Pri pregledu ponudbe na internetu mi je najbolj všeč od Gorenja OT 150 EB za 26,10 eurov. Je digitalna, srebrne barve. Ali mogoče kdo ima tako?
emily
17. jun 2007 22:16
Ne vem zakaj si delaš take probleme z nakupom.Tehtnica je tehtnica ,odvisno le kakšen model ti je všeč. LILJANAM
18. jun 2007 11:28
LILJANAM, hvala za nasvet emily
18. jun 2007 11:40
Emily, mislim, da s to tehtnico ne boš zgrešila. Jaz zaupam Gorenju, pa tudi servis imaš zagotovljen in v bližini doma! LP, Stanka
18. jun 2007 12:47
Živijo! Pri nas doma smo tudi kupili (digitalno) tehtnico od Gorenja, ki naj bi merila maščobe, vodo ... pa smo jo že naslednji dan nesli nazaj in vzeli eno drugo. Če pa kupuješ analogno tehtnico, potem velja kar je napisala LILJANAM. macadamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Pesto palačinke