Zbiram nove tuševe zvezdice roza z rumeno zvezdo na sredini. Če jih bo imel Kdo kaj odveč se priporočam. In mi pišite na zs.Se vam že v naprej zahvaljujem.
lp
kf
Zbiram nove tuševe zvezdice roza z rumeno zvezdo na sredini. Če jih bo imel Kdo kaj odveč se priporočam. In mi pišite na zs.Se vam že v naprej zahvaljujem.
lp
kf
16. jun 2007 21:48
Tuševih roza zvezdic bo kolkor hočeš. Zaenkrat jih še ni veliko, ker smo z njimi šele na začetku pa še te dni sem bolj malo šla v trgovino. Jaz vedno naberem polno teh zvezdic in potem ne vem kako bi jih porabila, vedno mi ostajajo. Sem pa že napisala mail na Tuš, da bi bilo bolj pošteno, če bi za določeno število zbranih zvezdic dobili nek izdelek kot darilo, ne pa da ga doplačujemo. Jaz osebno bi raje zbirala in lažje porabila te zvezdice, če bi zato dobila npr. nekaj praktičnega za darilo. Kaj pa vi mislite o tem? emily
29. jun 2007 18:04
Rada bi si kupila likalnik pa potrebujem tuševe točke.Ker moj nikalnik ne dela dobro pa bi si rada kupila novega oz. mi ga bosta tast in tašča kupila za darilo pa bi potrebovala točke se že v naprej zahvaljujem.
Pišite na zs.
kf
29. jun 2007 22:49
Malo bo treba še počakati, da se jih nabere.Koliko jih pa rabiš za likalnik? buča Sporočilo je spremenil(a) buča dne 29. jun 2007 22:50:29
30. jun 2007 9:44
Za likalnik potrebujem dvajset tuševih točk.
lp
kf
30. jun 2007 15:17
Jaz pa potrebuujem 20 tuševih točk, saj bi si rada kupila pralni stroj. LP mina20
30. jun 2007 15:32
zdravo,tudi jaz bi želela nekaj tuševih zvezdic,če bi jih katera imela kaj več saj bi si rada kupila komplet tefalove posode,hvala lepa lep pozdrav katjataj
30. jun 2007 15:36
Tudi sama se priporočam.Rabim jih 30. Zanima me do kdaj veljajo? Lahko pošljem Mercatorjeve. ham-njam Sporočilo je spremenil(a) ena mš dne 30. jun 2007 15:37:42
30. jun 2007 15:59
Roza tuševe zvezdice veljajo do 15.10.2007. emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Carbonara s krompirjevimi tortelini