21. jun 2007 16:57
sploh si ne morem predstavljat kolk je to F košarca. jade
21. jun 2007 16:57
sploh si ne morem predstavljat kolk je to F košarca. jade
22. jun 2007 2:07
Hehe, jade, ogromna... saj s to košarico bi jim res lahko parirala v Playboyu, hehe - samo ne vem, če bi bilo vse ostalo primerno, hehe, sicer so pa zato izumili retuširanje, a ne?;) No, bom to kariero prihranila za kako drugo življenje;) Tudi jaz si nisem mogla predstavljat, pa tudi zdaj je prav hecno, ker ne zgleda toliko, ker mam trebuh - me prav firbec matra, kako misli to zgledat, ko rodim... Veri
22. jun 2007 17:28
Jaz pa vem, kaka je to košarica. Ko sem bila mala, si je mama s tistim majhnim denarjem kupila modrček. Medtem, ko je bila ona v trgovini, sem si iz njega, s pomočjo škarij, se razume, izdelala - dve kapici.
Je pa imela reva na tistih drobnih ramenih, v času, ko še ni bilo raztegljivih materialov, do krvi vrezane sledi od trakov na rami in ima danes dobesedno vdolbino. Zdaj ima kapice 95D. Le jaz jih ne potrebujem več.
F r i n a
22. jun 2007 19:21
Ma Veri kakšno retuširanje neki saj itak moški ne bi drugega opazili razen tisto malo višje nad popkom.
Sem pa šla enkrat z eno kolegico, ki je tudi dobro obdarjena v zgornjem štuku na morje, pa se je šetala zgori brez. Meni je blo nerodno pol pa sem še jaz dala dol mdrc, saj me itak noben ni pogledal, keer so vsi zijali v njo pa še nerodno mi pol ni blo več, ker me itak ni nihče opazil.
jade
22. jun 2007 22:07
Jaz sem tut kar izpopolnjena, pa si privoščim ZELO žive barve kopalk. Rdeče, oranžne, roza... Kaj me briga. Ne bom nosil mamastih kopalk, špehca itak ne morem skrit. Za tiste, ki vas zanima o prosojnih kopalkah...Jaz sem si jih zelo želela in mi jih je mož kupil za RD. Potem sem pa bilaZELO(!!!) razočarana, ker je bila ritka še vedno bela, naramnice in ostali robovi pa so se še vedno svetili. Meni se zdi, da si ne zaslužijo tako visoke cene... moncika
26. jun 2007 9:24
o, moncika, hvala za to informacijo. Sem si že skoraj premislila glede prosojnih kopalk. Bomo pač zgoraj brez in s potisnjenimi hlačkami v rito. jessy6
26. jun 2007 9:47
Jaz sem nudistka. Si pa že leta kupujem samo črne kopalke. Vse postave na svetu - suhe, debele, močne, manj močne... najbolje izgledajo v črnih kopalkah. Vsi barve kož od snežno bele do ebenovine tudi najbolje izgledajo v črnem. Tudi v spodnje perilu najbolje izgledamo v črnem in pri kopalkah je točno isto. Vendelina jr.
26. jun 2007 11:39
Zakaj črnina??Poletje je čas barv-nasploh je črna barva turobna,zamorjena...Sem pristašica vseh možnih odtenkov barv povsod,črna mi pa ni všeč. Mnenja so različna Lp tejka77
26. jun 2007 12:21
Tejka77, darling, ti si pa še zeeeelo mlada..... Črn modrc je eden od zelo uporabnih orodij in orožij vsake lady vse dni v letu..:)))) Ko boš videla prvo lady, ki v črnih kopalkah in s kakšnim pareotom šeta okoli, boš ukapirala, kaj govorim. Vendelina jr.
26. jun 2007 13:21
Vendelina jr. je napisal/a: |
Črn modrc je eden od zelo uporabnih orodij in orožij vsake lady vse dni v letu..:)))) Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Najboljši limonini razpokančki