19. jun 2007 16:57
Veri najlepša hvala za izčrpen odgovor. Verjetno se bom odločila kar za dvodelne. Pa naj gledajo Pa lepo nosečnost še naprej...
19. jun 2007 16:57
Veri najlepša hvala za izčrpen odgovor. Verjetno se bom odločila kar za dvodelne. Pa naj gledajo Pa lepo nosečnost še naprej...
19. jun 2007 21:50
Blagor meni, ko kopalk za plažo tako rekoč ne rabim. Razen včasih spodnejga dela, ko sem v hiši oziroma doma, zgoraj pa imam vedno majico. Na plaži tako ne poležavam, če že, potem izberem kotiček, kjer smo lahko goli, ker pa smo pretežno na čolnu kopalke potrebujemo samo za pot od hiše do čolna in nazaj.
Je pa res, da si vsako leto kupim vsaj dvojne, ker so mi katere pač všeč, potem pa je modrc po treh letih kot nov, spodnji del pa "zblajhan", kot da je star deset let...
Ko sem bila noseča sem pa bila obakrat pretežno brez kopalk, saj tam, kamor hodimo na morje, je plaža že četrt stoletja mešana in noben nobenega ne gleda, ali je oblečen, na pol oblečen ali slečen....Mamamia
mamamia
19. jun 2007 22:18
Hehe, nudo plaže so zakon, ampak jaz dober teden pred rokom ne smem prav daleč hodit, tako da bo ta vikend lepo slovensko primorje, kjer večinoma kar rabiš kopalke... Jaz jih tudi uporabljam za pot do plaže in nazaj in sp. za brkljanje po hiši. Milenci, uživaj v dvodelnih, boš videla, da bo prav super:) Enim "čudakom" so naši bušiji prav všeč:) Čudaki je bilo mišljeno pozitivno, predno se razhudi vendy;) Veri
21. jun 2007 13:20
Evo Kopalkarice-če slučajno niste kliknile na banner; Lisca ponuja od 18.oz. 19.6 40% popust v določenih poslovalnicah; http://www.cheek.si/index.php?sv_path=1374,1375,4 tabina
21. jun 2007 13:25
največ kopalk imajo v emporiumu, skoraj vse naštete znamke... intimissimi pa mislim da nima kopalk, le perilo bannanna
21. jun 2007 14:07
tabina je napisal/a: |
Evo Kopalkarice-če slučajno niste kliknile na banner; Lisca ponuja od 18.oz. 19.6 40% popust v določenih poslovalnicah; http://www.cheek.si/index.php?sv_path=1374,1375,4 tabina |
21. jun 2007 15:03
Evo, nosečke in ostale "disproporcionalne punce, ki niste po Jusu", v Maxiju sem si ravnokar kupila dvodelne kopalke od Lisce, svetle, hehe, kjer se je dalo kupit posebej spodnji del in posebej modrček. Spodnji del od starih mi je sicer še prav, vendar čisto nič ne gre k nobenemu od teh modrcev primernih velikosti, ki so jih imeli, tak da sem morala kar oboje kupit. Je pa tudi v maxiju -20% na vse kopalke, če imaš pika kartico, če bo katera kupovala. Tako da sem čisto srečna, da sem dobila hlačke št 36 in modrc košarice F, so me gledale ko deveto čudo, ko sem hotla 38 in E, na koncu je bla pa še večja razlika. Hja kaj čmo, če bi bile vse po standardih, bi bilo pa dolgčas, ni res? Veri
21. jun 2007 15:04
Sem namreč ugotovila, da bom to poleje kljub vsemu rabila ene kopalke, ki mi bojo prav in ni šans, da bom skoz v enodelnih... Tak da sem si kar privoščila:) Veri
21. jun 2007 16:31
bravo veri, glavno da ti je uspelo. kdo ve, morda pa boš naslednje leto ali kakšno leto pozneje spet potrebovala te kopalke? ) nektarina
21. jun 2007 16:56
Veri tebe bodo pol ko rodiš še za kakšen playboj snubili. Tam še kopalk ne rabiš. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem