Kopalke

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

18. jun 2007 11:47

emily, moje "barve" niso letele nate, ampak na splošno. Jaz priznam, da sem se do zdaj najbolje počutila v črni ali vsaj drugih temnih barvah. Zakaj? Ja, zato, ker vsi vemo, da nas optično zožijo. Ampak na morju pa nikoli nisem imela črne na sebi. Ne vem, morje in črna mi nekako ne gresta skupaj. Je pa čista resnica, da je glavno to, da se človek v svojih oblačilih dobro počuti. Lep dan, Karmen jessy6

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

18. jun 2007 12:03

hehe, zdaj sem se pa spomnila, da so pa moje bikinke na trakce črne, ampak so tak male, da mislim, da nič ne skrčijo:) Sem jih pa kupila zato, ker so bile najbolj enostavne in so mi bile najbolj všeč (in fantu;). Na plažah je itak dovolj modelov in barv kopalk, da lahko vsak gleda tja, kamor mu paše... Zgleda, da mi bo ratalo it še z bušijem na morje, vsaj za vikend:) Veri

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

18. jun 2007 12:10

Jessy take kopalke sem pred leti videla v Maxiju. Bile pa so pregrešno drage. Mogoče jih imajo še. jade

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

18. jun 2007 12:13

Hvala jade, bom šla pogledat. jessy6

Milenci  

član od: 12.7.2004

sporočila: 110

18. jun 2007 17:56

Ojla! na forumu nisem našla podobne teme, zato bom kar tule vprašala... Kakšne kopalke ste nosile v času nosečnosti-enodelne ali dvodelne? Jaz sem nosečna 21 tednov in mam že kar lep trebušček. Kolegice pravijo, da se mora videt. Kaj pa vi? LP

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

18. jun 2007 18:10

Milenci, moje mišljenje je takšno, da je vse odvisno od tebe, kako se boš počutila v kopalkah, ki jih boš nosila. Da boš le sproščena. emily

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

18. jun 2007 21:28

Milsnci obleči tiste kopalke, ki jih maš doma in so ti prav. So nosečniške kopalke, če želiš enodelne kar drage pa se mi zdi škoda tolk zapravit za njih. meni osebno so prav luštne nosečnice v dvo delnih kopalkah. jade

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. jun 2007 21:51

Jaz sem pa letos kupila kopalke, dvodelne kot vedno, ker sem večinoma zgoraj brez, modrček pa vseeno rabim, če grem na sladoled, pa na kavo, pa lulat z otrokom... Letos sem kupila v Calcedonii ene vijoličaste in ene črne. (jaz se pa od črne barve težko ločim, saj sem večinoma oblečena in black, pa ne ker bi me ožalo ali kaj, pač všeč mi je). Pa v Calzedonii imajo vsako leto enak material, enak model, tako da lahko dokupuješ... Ni za vse modele tako, nekaj se pa najde... lidka

dzoana  

član od: 12.3.2006

sporočila: 81

19. jun 2007 8:56

Tudi moj obseg čez trebuh je prevelik. Nekaj časa sem skrivala trebušček v enodelnih kopalkah, zdaj pa že en čas ne več. V enodelnih kopalkah zgledam bolj " mamasto", zato trebuh postavim na ogled v dvodelnih kopalkah. Saj se trebuha v kopalkah tako ali tako ne da skriti. dzoana

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

19. jun 2007 14:26

milenci, sem v 38. tednu nosečnosti in sem si za v bazen v 4 ali 5.. mesecu kupila nove enodelne kopalke, ker so bile prejšnje res že zgonjene (10 let rednega plavanja 2-4x na teden naredi svoje na vsakih kopalkah...) in ker sem itak vedela, da bom rabila eno cifro večje, ko buši zraste (v četrtem mesecu prodajalka kopalk ni mogla verjet, da sem noseča, noben ni še nič videl, samo midva s fantom). Tako da sem kupila ene čisto navadne enodelne športne kopalke št. 38, ki jih še zdaj lepo nosim. Za v bazen imam rajši enodelne kopalke, ker so za trening bolj praktične, ni vseh onih trakcev, pa stojijo tam, kjer je treba in se ne micajo, tudi ko salto obračaš... Za na morje pa jaz ne bi nikoli hotela met enodelnih, ker si potem ves moker in te zebe ko cucka (vsaj mene, mene vedno zebe, zdaj mi je ravno prav toplo, pa je zunaj 35 stopinj, pa še noseča sem...). Tako da ko grem v petek na morje, bom vzela lepo dvodelne kopalke (če so mi seveda še prav (moja košarica se je "nekoliko" spremenila za par številk...) Ne mislim, da se buši mora videt, se mi pa zdi, da ga ni treba skrivat, saj ni nič sramotnega - je bila naredjena iz ljubezni in kaj bi se je sramovala... Se mi pa zdi, da je zdravo tudi zanjo, če nisem ves čas v mokrih kopalkah, sploh zdaj, na koncu, da ne bi še kakega vnetja staknila... Zato so bikinke zakon, suhe so 1-2-3, pa male, hehe. Samo pazi, da namažeš bušija, če boš v dvodelnih, da te ne opeče, sicer pa so meni dvodelne bolj všeč. V čemer se ti boljše počutiš, enim boš všeč v dvodelnih z ogromnim trebuhom, enim ne bo prav, če boš mali buši v enodelnih kazala - ljudje majo pač svoje komplekse, ampak to je njihov problem:) Večina te bo pa odobravajoče gledala, po mojih izkušnjah;) Pa kaj ti pa morejo, hehe, lepo se mimo njih sprehodi s svojim bušijem, če čejo bulit, naj bulijo, če jih moti, naj gledajo drugam, kak jim paše;) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti