19. jun 2007 14:26
milenci, sem v 38. tednu nosečnosti in sem si za v bazen v 4 ali 5.. mesecu kupila nove enodelne kopalke, ker so bile prejšnje res že zgonjene (10 let rednega plavanja 2-4x na teden naredi svoje na vsakih kopalkah...) in ker sem itak vedela, da bom rabila eno cifro večje, ko buši zraste (v četrtem mesecu prodajalka kopalk ni mogla verjet, da sem noseča, noben ni še nič videl, samo midva s fantom). Tako da sem kupila
ene čisto navadne enodelne športne kopalke št. 38, ki jih še zdaj lepo nosim. Za v bazen imam rajši
enodelne kopalke, ker so
za trening bolj praktične, ni vseh onih trakcev, pa stojijo tam, kjer je treba in se ne micajo, tudi ko salto obračaš...
Za
na morje pa jaz ne bi nikoli hotela met enodelnih, ker si potem ves moker in te zebe ko cucka (vsaj mene, mene vedno zebe, zdaj mi je ravno prav toplo, pa je zunaj 35 stopinj, pa še noseča sem...). Tako da ko grem v petek na morje, bom vzela lepo dvodelne kopalke (če so mi seveda še prav (moja košarica se je "nekoliko" spremenila za par številk...)
Ne mislim, da se buši mora videt, se mi pa zdi, da ga ni treba skrivat, saj ni nič sramotnega - je bila naredjena iz ljubezni in kaj bi se je sramovala... Se mi pa zdi, da je zdravo tudi zanjo, če nisem ves čas v mokrih kopalkah, sploh zdaj, na koncu, da ne bi še kakega vnetja staknila... Zato so bikinke zakon, suhe so 1-2-3, pa male, hehe.
Samo pazi, da namažeš bušija, če boš v dvodelnih, da te ne opeče, sicer pa so meni dvodelne bolj všeč. V čemer se ti boljše počutiš, enim boš všeč v dvodelnih z ogromnim trebuhom, enim ne bo prav, če boš mali buši v enodelnih kazala - ljudje majo pač svoje komplekse, ampak to je njihov problem:) Večina te bo pa odobravajoče gledala, po mojih izkušnjah;) Pa kaj ti pa morejo, hehe, lepo se mimo njih sprehodi s svojim bušijem, če čejo bulit, naj bulijo, če jih moti, naj gledajo drugam, kak jim paše;)
Veri