Nameravam prebeliti sobo in na eno steno bi rada dala fototapeto. Kakšne so vaše izkušnje s fototapetami, kje najdem najugodnejšega ponudnika...? V glavnem, razložite mi prosim vse okrog tega.
NAJLEPŠA HVALA!!!
Lep dan in veliko se smejte
Nameravam prebeliti sobo in na eno steno bi rada dala fototapeto. Kakšne so vaše izkušnje s fototapetami, kje najdem najugodnejšega ponudnika...? V glavnem, razložite mi prosim vse okrog tega.
NAJLEPŠA HVALA!!!
Lep dan in veliko se smejte
13. jun 2007 7:50
moje izkušnje so take, da je soba s fototapeto lepa vse dokler je soba prazna, potem pa vse deluje kičasto. Moralo bi biti popolnoma enobarvno pohištvo in oprema . Videla sem ogromno stanovanj s fototapetami ampak prav povsod je delovalo kičasto. Tudi moji starši so imeli eno steno s fototapeto gozda, ki je bila precej umirjena a je bilo veliko lepše, ko smo jo odstranili in pobelili. Toliko od mene, odkrito in direkt!
13. jun 2007 8:57
Pa ne samo da je kičasto (Tortica, imava podobno mnenje in podobno izkušnjo, ko so starši vlekli dol tapeto z gozdom!), fototapete vedno zmanjšajo prostor, današnji bivalni prostori so pa že itak premajhni. Namreč, fototapeta bi učinkovala v zelo velikem prostoru (od 90 kvadratov naprej), pri katerem bi bila stena s sliko čisto prazna - v smislu, da ob tisti steni ni nobenega pohištva in nič - skratka, da bi cena stena funkcionirala kot slika. Ponavadi se mnogo boljši učinek prostora dobi z reorganizacijo pohištva v sobi. Vendelina jr.
13. jun 2007 18:30
Jaz jo imam že zelo dolgo in se je še vedno nisem naveličala. LP! Nikita
13. jun 2007 18:38
tudi mi bomo v kratkem rihtali sobo sinu,vendar jaz osebno ne bi dala tapet.sedaj so bolj moderne te sikensove barve,še posebno bolj žive in bomo pobarvali stene z dvema barvama(dve steni rumene,dve zelene).bolj poživi. romi1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Rižek v poletni solati