Fototapete

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

tema odprta - 13. jun 2007 6:08 | ogledi: 2.512 | odgovori: 5

Nameravam prebeliti sobo in na eno steno bi rada dala fototapeto. Kakšne so vaše izkušnje s fototapetami, kje najdem najugodnejšega ponudnika...? V glavnem, razložite mi prosim vse okrog tega.

NAJLEPŠA HVALA!!!

Lep dan in veliko se smejte

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

13. jun 2007 7:50

moje izkušnje so take, da je soba s fototapeto lepa vse dokler je soba prazna, potem pa vse deluje kičasto. Moralo bi biti popolnoma enobarvno pohištvo in oprema . Videla sem ogromno stanovanj s fototapetami ampak prav povsod je delovalo kičasto. Tudi moji starši so imeli eno steno s fototapeto gozda, ki je bila precej umirjena a je bilo veliko lepše, ko smo jo odstranili in pobelili. Toliko od mene, odkrito in direkt!

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. jun 2007 8:57

Pa ne samo da je kičasto (Tortica, imava podobno mnenje in podobno izkušnjo, ko so starši vlekli dol tapeto z gozdom!), fototapete vedno zmanjšajo prostor, današnji bivalni prostori so pa že itak premajhni. Namreč, fototapeta bi učinkovala v zelo velikem prostoru (od 90 kvadratov naprej), pri katerem bi bila stena s sliko čisto prazna - v smislu, da ob tisti steni ni nobenega pohištva in nič - skratka, da bi cena stena funkcionirala kot slika. Ponavadi se mnogo boljši učinek prostora dobi z reorganizacijo pohištva v sobi. Vendelina jr.

Nikita  

član od: 21.6.2004

sporočila: 289

13. jun 2007 18:30

Jaz jo imam že zelo dolgo in se je še vedno nisem naveličala. LP! Nikita

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

13. jun 2007 18:38

tudi mi bomo v kratkem rihtali sobo sinu,vendar jaz osebno ne bi dala tapet.sedaj so bolj moderne te sikensove barve,še posebno bolj žive in bomo pobarvali stene z dvema barvama(dve steni rumene,dve zelene).bolj poživi. romi1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti