sinu se pogosto pojavljajo beli mozoljčki oziroma afte v ustih,ki pa so zelo boleče.ima kdo kakšen nasvet kako jih odpraviti ali vsaj malo ublažiti bolečino?
romi1
sinu se pogosto pojavljajo beli mozoljčki oziroma afte v ustih,ki pa so zelo boleče.ima kdo kakšen nasvet kako jih odpraviti ali vsaj malo ublažiti bolečino?
romi1
12. jun 2007 21:20
Nekoč smo afte mazali s propolistom ali pa tisto violično tinkturo, ki smo jo kupili v lekarni.
Pozdravček!
12. jun 2007 21:21
v lekarni kupiš tekočino za tuširanje - vsebuje lokalni ananstetik. Nekaj pa le pomaga... lp matilda
12. jun 2007 21:24
meni najbolj pomaga propolis. lp, ninky
12. jun 2007 21:36
meni pa pomaga GENGIGEL pršilo za dlesni-dobi se samo v lekarnah. lp pat
12. jun 2007 21:49
Čaj iz navadnega repika
http://www.wildstauden.ch/pflanzen/bilder_db/AgrimoniaE
spiranje z njim. Meni zelo pomaga.
rimljanka
12. jun 2007 22:28
Žajbel tudi pomaga proti aftam, iskala sem recept, ki ga pripravijo v lekarni, vendar ga ne najdem, če te zanima bom še malo poiskala pa ti posredujem preko ZS. Zelo učinkovita je tudi ustna voda Dokmann Parodent. Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 12. jun 2007 22:31:07
12. jun 2007 22:45
Pri meni se je izkazalo,da imam pomanjkanje C-vitamina.Priporočam dodaten vnos tega vitamina. Vesna Leben
12. jun 2007 23:21
Jaz šla skozi vse preiskave in bilo vse OK. Se mi pa afte vedno pojavijo pred stresnimi dogodki. Kako škodljivo je to za telo?? Jaz enostavno ne morem iz svoje kože, da se nebi sekirala in obremenjevala s stvarmi, vem pa (ha,ha)da stvari itak ne moreš nič spremeniti. Kaj drugega kot tepka! Mogoče katera poskusila s to lučko, ki jo prodajajo v Sanolaborju?
13. jun 2007 7:51
Meni je zobozdravnica svetovala naj s palčko za ušesa na afto nanesem sodo bikarbono, kar je občutno manj boleče kot če uporabiš propolis. Meni pomaga 100%. alexis
13. jun 2007 7:57
Za lajšanje bolečin se v lekarni dobi CALGEL, ali pa DAKTARIN oralni gel, ki je namenjen zdravljenju okužb ustne votline in prebavil z glivicami Candida. KleaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Veganski sladoled z navihanci