Prosim pomoč - organizacija piknika

NALA  

član od: 11.6.2007

sporočila: 2

tema odprta - 11. jun 2007 20:58 | ogledi: 2.639 | odgovori: 2

PROSIM A MI LAHKO POVESTE KOLIKO MESA ( ČEVAPČIČEV IN KOTLETOV ), PIJAČE, ZELENJAVE,..POTREBUJEMO ZA 33 ODRASLIH IN 28 OTROK. LP

NALA

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

11. jun 2007 21:18

Jaz bi rekla, da skupaj 20 kg mesa, morda kakšno kilo več, odvisno, kakšni otroci so zraven mišljeni. Potem pa pijačo: odvisno kaj pijejo, koliko ste ljudje stari (mladina, pije več), kakšen "piknik" je to, ali bo trajalo cel dan ali manj: kdor pije pivo, računaj zanj cca. 8 pirov, kdor pije vino, računaj zanj 1l vina, za sok pa 1l na otroka + 1l na odraslega. Verjetno kakšna vodka ali dve, kak jegermaister tudi ne bo odveč ... Glede zelenjave, spet ne vem o kakšni zelenjavi govoriš: recimo cca. 10 čebul, 5kg paradižnika, 3 kg paprike, 5kg bučk, 15 glav solate. Na zadnjem pikniku smo na žar vrgli tudi nekakšno polento, ki se kupi v kosih in jo samo malo popečeš pred serviranjem - bilo je ekstra odlično in malo drugače. Ker nisi konkretno napisala, koliko česa, sem ti napisala tiste stvari, ki jih mi ponavadi imamo na piknikih. Upam, da sem bila kaj v pomoč. jessy6

NALA  

član od: 11.6.2007

sporočila: 2

11. jun 2007 21:22

HVALA, GRE V BISTVU ZA OTROŠKI PIKNIK - OB ZAKLJUČKU VRTCA - ALKOHOLA NE BO, TRAJAL PA BO OD 17 URE DALJE. HVALA ZA NASVET, RESNIČNO SEM VESELA POMOČI NALA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti