20. jun 2007 17:57
buča je napisal/a: |
A se je kej povečalo število prisotnih al nč? buča |
Bo Anamarija v petek povedala.
Do takrat se pa le še prijavite
Blanchy
20. jun 2007 17:57
buča je napisal/a: |
A se je kej povečalo število prisotnih al nč? buča |
Bo Anamarija v petek povedala.
Do takrat se pa le še prijavite
Blanchy
20. jun 2007 21:12
Itak, da gremo. No, jaz se bom peljala. rimljanka
21. jun 2007 8:45
Vreme se bo sfižilo, zgleda. buča
21. jun 2007 8:51
Takole pravijo na ARSO:
V soboto in nedeljo bo v severni Sloveniji spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Drugod bo povečini sončno.
Se mi samo zdi, al mi res gremo na jugozahod???
Blanchy
21. jun 2007 9:27
V severni sloveniji lahko tudi sekirce padajo, samo da bo na morju lepo.Mislim, da je jugozahod OK. buča
21. jun 2007 11:43
Kak dež in prekle??? Na morju bo sonček in nepozabno super fajno... Buča, prekel ni treba tudi na JV oz jugu, ker ne mislim dam hodit po kakem neurju...drugače bosta z možem vozila v zastoju, ki ga bova midva ustvarila:))) (imaš srečo da ne bom jaz šofer) Vsi neudeleženci pa...he he, bo dokumentirano vse, tako vam bo lahko še bolj žal...
21. jun 2007 17:19
majamarko je napisal/a: |
Vsi neudeleženci pa...he he, bo dokumentirano vse, tako vam bo lahko še bolj žal... |
Ja, Majamarko, tudi brez dokumentacije mi je že zdaj žal, da me ne bo zraven.....
LP
cervus
21. jun 2007 17:29
Ja, ja, sedaj pa izgovori, ane hecam no...samo glej da pa prideš na naslednje, ki bo nevemkdajinkje
21. jun 2007 21:46
Tu in tam ima pa kdo tudi tehten razlog, da ga ne bo, majamarko. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Raca z rezanci na azijski način