12. mar 2008 19:49
Čao,
joooj, jst mam tudi strašanske težave s tem herpesom. Se mi naredi vsake toliko (zadnje čase večkrat), ogromen in zelo boleč, dolgo trajajoč in vsepovsod na obrazu, na ustnicah redkokdaj. In vedno sem nekaj dni tudi močno zatečena. Sem tudi že poskusila vse živo, ampak meni še najbolj pomaga virolex na bel recept in potem, ko je zadeva ni več otečena, boleča in "sveža", začnem mazat s čistim karitee maslom, ki je tudi sestavina večine krem proti tej težavi in prizadeto mesto hitreje zaceli. No, dolgo časa mi pa ostane tisti predel pordel in občutljiv. Sedaj ga imam na zgornji žnabli, nedolgo nazaj sem ga imela ob očesu in naceki. Ta je bil res hud in fino me je bolelo, zaotečena sem bila pa tako, da tri dni nisem nič videla na oko. Uf...
Je pa res, sto ljudi sto čudi čisto drži, in vsak si mora najti svoj način, kako pomagat. Dobijo se tudi ene tablete, ampak so baje zelo "hude" in to da zdravnik res v skrajnih primerih, ko je v "nevarnosti" še kak dug del telesa al pa organ, al kako naj rečem.
Lep pozdravček, S.