Dobila sem vrečko zelenih orehov. Delala bi orehovec, a nimam recepta. Na kulinariki je en recept. Rada bi dobila preizkušen recept za ne preveč močen orehovec.
Hvala
PACKA
Dobila sem vrečko zelenih orehov. Delala bi orehovec, a nimam recepta. Na kulinariki je en recept. Rada bi dobila preizkušen recept za ne preveč močen orehovec.
Hvala
PACKA
9. jun 2007 21:34
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1863
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6908
Recepta sta dva. Če želiš manj močnega, boš pač poljubno razredčila s prekuhano vodo.
rimljanka
14. jul 2011 22:17
'Našla' sem orehovec, ki je dve leti stal na oknu - torej v alkoholu namočeni orehi, pomaranče, cimet in vse, kar spada zraven. Ali kdo ve, če je kot tak še dober ali bi moral biti nujno že davno precejen in obdelan?
tulka
14. jul 2011 23:06
Imam tudi jaz enega takega še za probat
Nena
14. jul 2011 23:43
tulka
15. jul 2011 9:10
In kaj naj bi bilo narobe z njim? Lahko pa takole: vrzi gastran (samo prej povej kam in kdaj, da ga poberem).
rimljanka
15. jul 2011 17:57
Tulka "samo povej kje si doma ga bomo skupaj spili". Zavedaj se starejši je orehovec boljši je.
16. jul 2011 0:50
OK, prinesem na naslednji kulinarični žur.
tulka
20. jul 2011 21:14
Jaz sem ga letos prvič delala klasičnega tega smo z španci kar vsega spili (Jim je bil všeč)in kraškega,ki pa bo moral počakati do decembra.
antonija7
24. nov 2011 8:49
A mogoče kdo ve po kakšni ceni se da dobit domač orehovec?
zima13
24. nov 2011 11:11
Pa še nekaj: koliko stane kg celih orehov?
zima13
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Raca z rezanci na azijski način