7. jun 2007 15:34
Videti je, da Vendy padla čist not in si po mojem že dva dni nekaj popeva. Večina njenih navedb je v najini prsečni množici. Tista pesem Bajage je Ruski voz, v Ljubio sam snašu na salašu, ki traja več kot 14 minut in je bila natisnjena na obeh straneh male plošče, Djole tudi poje in ne samo pripoveduje, sploh oni del o "brkatom mužu". In ko našteva dobrote na tistem salašu, se mi zdi, da rače "čvarci" na tak način, da bi še jih jedla še jaz.
Me je pa presenetilo, da se je spomnila opisa lune: " mjesec boje cimeta", ki je meni zelo ljub.Me pa zanima, če se Vendy spomniš, v kateri pesmi je mesec "kos pite".
Med eksotiko, ki presenetljivo ni bila omenjena, po moje spadajo: Neca Falk in njene legendarne Banane ter Domicelj s pesmijo Sol. Lahko napišem refren, pa boste potem mislili, da vas zezam.
A ni Franc Košir nekoč hujšal: " Nobena dečva me ne mara, men reži se cela fara, jaz bi vse požru..." Kak deleček teksta bi prišel prav. Ognjič?
Sem pa predlagala, da se tokrat vinske teme izpustimo. Jih je preveč ...In jih pustimo za drugič.
F r i n a
Sporočilo je spremenil(a) frina dne 07. jun 2007 16:03:08