15. avg 2007 21:35
Jaz se strinjam z Vendy in Frino!!!
Sama nikoli, ampak nikoli ne bi nekomu naredila torte z erotično vsebino. Imam pač svoje mnenje do teh poceni štosov. (moj stric jo je dobil za 50 let, mu jo je žena naročila, ker... Ne vem, po moje zaradi vpliva okolice, ker jo je soseda svojemu... Pa njena sestra svojemu, pa sestrična... No, prav lepa taka torta ni, govorim za akt. Na zabavi so se vsi smejali, to je res. In moj stric je moral potem pred vsemi polizati tisti črni gozdiček, da je raja rjovela od naslade!!! To je bil najhujši štos. Da so ga videli lizat... Mislim, če ni v tem tudi nekaj zadrtosti v ljudeh, ko se naslajajo, ko gledajo drugega... Meni se je smilil, ker je pač to delal drugim na ljubo. Poleg tega mislim, da moški vejo, kaj jih čaka, ko dobijo tako torto, saj so to že videli na praznovanju nekoga. In vejo, kaj je treba storit, da zadovoljiš publiko. Tko da takšne torte tudi niso ne vem kakšno posrečeno presenečenje, navsezadnje. Nič originalnega).
Mojemu očetu to ne bi bilo smešno, niti duhovito, niti zabavno. Žur na zabavi se naredi s čim drugim. In moj oče je dobil navadno torto, lepo, okrašeno kot se šika.
Svojemu možu je tudi ne bi naredila. Mislim, da tudi njemu ne bi bilo prijetno, če bi jo dobil. Užaljena sicer ne bi bila, zakaj le? Mislila pa bi si svoje o tistem, ki bi jo prinesel, njemu, če bi jo...
Da bi pa jaz dobila kak marcipanov ali iz tičino mase penis? Bi pa bila užaljena. In zdajle, ko razmišljam, ga tudi jedla ne bi, ker... Imam pač predsodek do takšnih jedi. Pa mislim, da tudi moja družba ni takšna, da bi mi kaj takega ušpičila.
In tudi igračk in raznih daril ne kupujem po sex shpoih za druge ljudi.
In tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi mu s takšno torto ustegla...
No, saj samo debatiramo. In hvalabogu, da smo si različni. In prav je, da povemo različna mnenja, ne?
lidka