Zanima me ali je že katera poskusila v kruh dati radensko. V pecivo sem že poskusila, ker je bilo tako po receptu in je bilo pecivo zelo rahlo. Kaj menite sli lahko tudi v kruh - kruhomat.?
Hobotka
Zanima me ali je že katera poskusila v kruh dati radensko. V pecivo sem že poskusila, ker je bilo tako po receptu in je bilo pecivo zelo rahlo. Kaj menite sli lahko tudi v kruh - kruhomat.?
Hobotka
4. jun 2007 16:49
Ja in se obnese, res je bolj rahel. Seveda lahko tudi v kruhomat, samo če bo radenska celo noč počivala v kruhomatu, tega efekta CO2 ne bo več prav veliko;) Veri
4. jun 2007 18:19
In kakšen je recept za pecivo z radensko? prosimmm Zanimiva pogruntavščina. ham-njam
4. jun 2007 19:56
V maso za palačinke dam radensko pa mleko v razmerju 1:1. Pridejo zelo rahle. Anamarija
4. jun 2007 20:18
Tudi jaz naredim tako kot Anamarija. cherry
4. jun 2007 20:29
A tako, jaz sem do sedaj dala samo 1 dl. ham-njam
4. jun 2007 21:06
Tudi jaz sem dala radensko v palačinke, če sem imela v hladilniku.. (samo 1-2 dcl) MYCHELLE
4. jun 2007 22:20
jaz radensko dodam v maso za čevapčiče, se mi zdijo bolj rahlli. pat
4. jun 2007 22:32
Jaz pa dam pol radenske pol mleka v testo za pizzo.Poskusite,ne bo vam žal. renata.zagmajster@kabelnet.netKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Mehiške taco košarice