Kako naj odstranim vosek? Sin se je na praznovanju r. d. igral s svečkami in pokapljal majico. Majica se je oprala in posušila v sušilnem stroju. Vosek sem odkrila šele ob likanju. Hvala za vse nasvete.
kastrolca
Kako naj odstranim vosek? Sin se je na praznovanju r. d. igral s svečkami in pokapljal majico. Majica se je oprala in posušila v sušilnem stroju. Vosek sem odkrila šele ob likanju. Hvala za vse nasvete.
kastrolca
2. jun 2007 18:00
Karkoli mi pride na misel,vem da bo pustilo madeže(bencin,razrečilo).Lahko da obstaja kakšen drugačen način.Vso srečo. Lp AN
2. jun 2007 18:00
Časopisni papir daš na tkanino in z vročim likalnikom " popivnaš" vosek. nasha
2. jun 2007 18:18
Ja, POD in NAD tkanino, pa seveda tisti del časpoisa, ki NIMA tiska, sploh, če je obleka svetla. pa ne prevroč likalnik, da se vosek (pravzaprav je to parafin)stopi in počasi vpije v papir. pa seveda papir večkrat (po potrebi pač) menjati.
Vso srečo!
rimljanka
4. jun 2007 11:49
Hvala za nasvet, kaj bi brez vas.. kastrolca
4. jun 2007 11:56
Namesto časopisa - papirnat sarvet , pa z likalnikom čez. Preverjeno.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Lazanja v slow cookerju