Kako ga odpraviti ?
Madež trave na svetlih hlačih
1. jun 2007 7:11
Jaz ga vedno natopim z vanishom, malo pustim in operem v stroju. Vedno ga uspešno odpravim. Lp Palma
1. jun 2007 7:42
Ali pa od Beckmanna Fleckenteufel, imajo tudi takega zatravo, zemljo in make-up (zanimiva kombinacija), samo deluje le, če nisi zadeve že prej prala oziroma namakala v čem. Tole Beckmann kolekcijo hudičev jaz kar pridno dopolnjujem. Loni Makaroni
1. jun 2007 13:22
Vanish je še zmeraj odstranil vse madeže od trave. Tako kot Palma ga pustim cca. 20 minut na madežu, nato pa operem.
1. jun 2007 13:35
Loni, kje pa to kupiš? Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 01. jun 2007 13:35:38
1. jun 2007 13:38
Imajo v DM, Muellerju, pa tudi v Sparu sem jih videla, zelene flaške z belimi pokrovčki. Zgledajo takole:
http://www.dr-beckmann.de/drbeckmann/fr_pro
Loni Makaroni
1. jun 2007 16:45
Tudi jaz uporabljam isto kot Loni, enkratna zadeva. Čisto vse spraviš dol tudi rjo, vino, sladoled,.. vida u.
1. jun 2007 17:41
vanish zagotovo gre stran, že večkrat preizkušeno. marelica
1. jun 2007 19:00
V stroj daj malo praška Vanish Oxy Action (mislim, da se tako reče), ampak prej se flekov ne dotikaj oziroma jih ne drgni, ne spiraj z vodo - skratka pusti pri miru. Potem opereš kot običajno (se pravi z navadnim praškom + vanish praškom v bobnu).Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pure testenine z dimljenim lososom
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto