29. maj 2007 19:46
Tudi moja je romala v smeti, ampak sem že klicala in mi bodo še enkrat poslal. Da vidimo.... Hvala za tole temo veverica
29. maj 2007 19:46
Tudi moja je romala v smeti, ampak sem že klicala in mi bodo še enkrat poslal. Da vidimo.... Hvala za tole temo veverica
29. maj 2007 21:27
nana1 je napisal/a: |
Smo se o tem pogovarjale v službi in padla je misel glede na to koliko ljudi bo potegnilo ta kratko, kako bi na Vzajemni reagirali, če bi se začeli zaradi tega ljudje prepisovati v druge zavarovalnice. Kaj pa o tem mislite vi? |
30. maj 2007 9:06
Sasenka je napisal/a: |
Skratka, meni so se totalno zamerili in sem jih zamenjala, takoj ko se je pojavila priložnost. |
30. maj 2007 9:12
Sasenka: Jaz sem bil prej pri Adriaticu, pa so tudi slabo delali z mano. Ljudem je vseeno ja, zato ker je isto sr...., drugo pakovanje, če greš drugam... Po domače: Vseeno je kje si, povsod nekdo bogati na tvoj račun in si zraven daje v žep. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
30. maj 2007 9:22
Bravo,Jernej!!! tejka77
30. maj 2007 11:25
Jaz sem včeraj tole prebrala in letela gledat, če sem vrgla proč... moj znesek je nekaj čez 300 €... lol lidka
30. maj 2007 11:47
Sam da so forumi, jst sm misla že v koš vrečt, kr sm misla da me čjo spet za nekaj evrčkov opult. Zdej pa vidim da piše neki okol 400 evrčkov ja supeeeeeeeeeeeeeer. Sam da jst še kej berem na tej škatli.Je nesel moj kuj v kaselc. Alina007
30. maj 2007 18:42
jernej je napisal/a: |
Sasenka: Jaz sem bil prej pri Adriaticu, pa so tudi slabo delali z mano. Ljudem je vseeno ja, zato ker je isto sr...., drugo pakovanje, če greš drugam... Po domače: Vseeno je kje si, povsod nekdo bogati na tvoj račun in si zraven daje v žep. |
30. maj 2007 19:00
Hm, jaz pa sploh ne vem kaj vračajo? Vem da nič svojega... ampak našega. Ampak ne vem v čem je bistvo... Zavarovalnice in banke... pa še igralnice. Največje pošasti kapitalizma. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
30. maj 2007 20:09
Sem si lepo počasi prebrala pošto od Vzajemne, saj sem med tistimi 180 tisoči, ki jim pripada vračilo. Tam tudi piše, komu in zakaj. Ne gre zato, da bi vsi preveč plačevali in bi samo nekateri dobili nazaj, ampak za to, da so bila v določenem obdobju sklenjena določena zavarovanja, ki jih po spremenjeni zakonodaji ni več in zato tisti, ki so to dodatno vsoto plačevali, zdaj dobijo denra vrnjen - bodisi celotno vsoto, kot piše na obrazcu 2, torej spodnjem delu obrazca, ali pa zmanjšano za vsoto, kot se morebiti odločiš za novo podaljšanje tega zavarovanja. V tem primeru vsoto za dve ali tri letno premijo odšteješ od vsote, ki je navadena na delu obrazca, kjer moraš vpisat številko TRR.
Odločila sem se, da podalljšam plačilo rezervacije za dve leti, tako da bom namesto 600 evrov dobila vrnjenih "le" 400 in nekaj, saj je ostalo premija za dve leti. Za ta denar pa dobim nekaj ugodnosti pri morebitnih obolenjih (hitreje do zdravnika itd...)
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Pad Thai