![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
18. maj 2010 22:26
Katarina K, res je, ena in ista masa, in včasih se zgodi da ješ piškote različnih proizvajalcev pa vseeno ena in ista masa.... po možnosti iz kanglice![](/forum/icon_smile_sad.gif)
![](/forum/icon_smile_big.gif)
![](/forum/icon_smile_big.gif)
![](/forum/icon_smile.gif)
18. maj 2010 22:26
Katarina K, res je, ena in ista masa, in včasih se zgodi da ješ piškote različnih proizvajalcev pa vseeno ena in ista masa.... po možnosti iz kanglice
18. maj 2010 22:47
*Alisha* je napisal/a: |
Drugače pa jaz navadnih piškotov ne mislim narediti pod 10€/kg, dekorativnih pa ne pod 15€/kg, mogoče še kdaj malo več. Odvisno pač kakšne so želje in koliko časa ti vzame. Komur je preveč, gre lahko v trgovino, jaz bom pa vesela ker ne bom imela dela z njim ![]() |
se podpišem pod tole :)
Pitončica
19. maj 2010 16:22
Pitončica je napisal/a: | ||
se podpišem pod tole :) Pitončica |
8. avg 2010 6:38
*Alisha* je napisal/a: |
Drugače pa jaz navadnih piškotov ne mislim narediti pod 10€/kg, dekorativnih pa ne pod 15€/kg, mogoče še kdaj malo več. Odvisno pač kakšne so želje in koliko časa ti vzame. Komur je preveč, gre lahko v trgovino, jaz bom pa vesela ker ne bom imela dela z njim ![]() |
kozamurnik
sporočila: 2311
9. avg 2010 5:32
Kaj pa vem. Nedavno sem bila na eni poroki, zelo lepa poročna torta, ampak dobra pa ni bila. Cena je bila 22 evrov za kg, mi je povedala nevesta, s katero smo v ožji žlahti. Mislim, da je za tako zadevo dobro prej vedeti, komu se naroči. Nekatere torte so prekrasne, pa so zanič, druge ravno obratno. Predvsem za poroko je bolj pomeben videz, potem je pa kar je in so ljudje dostikrat kar malo razočarani. Se pa strinjam z lucko, da kdor bi rad nekaj posebnega, je prav da plača. Ali lahko zvem, koliko pa ve računate za poročno torto iz tičino mase? Hvala vnaprej.
9. avg 2010 8:53
Ste opazile v merkatorju,domače pecivo Manja? Ko imam praznovanje ga kupim in sem zelo zadovoljna,ker je zelo drugačno in dobro.Ne vem cene ampak ne odstopa od ostalega peciva. dididala
10. avg 2010 20:43
lucka52 je napisal/a: | ||
|
10. avg 2010 20:57
Res nevem od kje vam take cene
moje navadne torte 16-20kos (premera 28cm) niti slučajno nimajo pod 4kg, pa dvomim da torto lahko računam 80 evrov to pomeni da je kos torte 4€, in sm držaja k Zvezda v Ljubljani k ma res drage torte
U bistvu ne da dvomim, nimam je komu prodat za ta ednar
10. avg 2010 21:33
V Trstu je 1 kg torte 28e. Mislim, da je pri nas 15 e ravnoprav za torto. manj ne, ker je treba naše delo tudi vrednotiti, ker je torta domača in sploh, če je lepo okrašena, več pa mi se zdi preveč drago, ker pol si pa težko človek privošči eno torto. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/kozamurnik
sporočila: 2311
10. avg 2010 21:36
Verjetno je velika razlika, če je torta navadna ali iz tičino mase in z veliko dela, okraski? Ker masa stane, marcipan je pa celo dražji. Res me zanima, koliko je cena takih krasnih tort kot so v nekaj albumih. Upam, da nisem preveč radovednaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Skutna pita
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način