Pozdravljeni gobarji!
Danes sem zasledila na Celjski tržnici prve male jurčke.Eden od prodajalcev pa je imel kar precej lisičk baje so iz Kozjanskega. Torej sezona se pričenja.
Kako je kaj drugje po Sloveniji?
Lep dan vam želim!
Romanad
Pozdravljeni gobarji!
Danes sem zasledila na Celjski tržnici prve male jurčke.Eden od prodajalcev pa je imel kar precej lisičk baje so iz Kozjanskega. Torej sezona se pričenja.
Kako je kaj drugje po Sloveniji?
Lep dan vam želim!
Romanad
25. maj 2007 12:37
Pri nas niti strupenih ni...pa je okolica Ljubljane... bo treba regije menjat:) p,
25. maj 2007 15:39
oja, je lisicka na čveku poročala o jurčkih, ampak, ne od kod, po moje tam nekje iz geocentra. rimljanka
25. maj 2007 15:40
bom skočila danes popoldan za pol ure v gozd - upam, da ne bom samo klopov nabrala - poročam!
Lp
cervus
25. maj 2007 15:48
čakaj, lisička živi v kranju, če me spomin ne vara, res pa prihaja iz zasavskih koncev???
25. maj 2007 16:17
ja, res, res, majamarko, sem čisto prav napisala, verjemi. rimljanka
25. maj 2007 16:37
Poročala sem o jurčkih iz čistega geocentra - sta jih moja starša nabrala (18 kom v 2 dneh). V Kranj sem se omožila, odraščala sem pa v geocentru. LP zvitorepka
25. maj 2007 17:03
mamamia
25. maj 2007 17:07
ti šment, a sedaj naj se pa zgubim v geocentru Slovenije??? že naše medvedke strašim in jim delam konkurenco... srečka lisička... elaphus...čakam poročilo... p
25. maj 2007 17:22
Mamamia, si pa zgovorna! Majamarko, srečka zakaj? zvitorepka
25. maj 2007 17:29
za gobice ane??? saj bo gotovo kaka romala v skrinjo in vas pričaka ko pridete "domov". u kaj bi dala za ene tri jurčke pa z jajčkom:) bom prešnofala tržnico jutriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči