1. jun 2007 18:15
ACDC strela!
Pa si prepričan, da si prebral vseh 20 strani?
Istospolnost mi je tak.... pač je. Kaj naj se zdaj do onemoglosti po trepalnicah mečem? Sem proti temu, da imajo otroke, samo zato, ker naj bi jim bila to po ustavi pravica. In ... kaj naj se zdaj po trepalnicah mečem? Povedala sem svoje mnenje, to mi zadostuje. Trepalnic je pa škoda, vsaj mojih.
Nihče ne napada ne Dragičke, ne Ežoja, ne tebe, ne mene. Vsaj jaz tega tako ne razumem. Vsak ima svoje mnenje, marsikatero mnenje mi daje misliti in mislim da je to ravno bistvo forumov... to da si izmenjamo mnenje.
V to, da imajo PRAVICO do otrok, me ne bo nihče prepričal (preberi si moje poste, sem že pisala o tem in ne bi spet zgubljala časa).
Sem pa vesela za teh 20 strani, ker očitmo imamo potrebo o tem govort.
In še to bi dodala.... NE SODIMO, DA NA BOMO SOJENI!!
Biti drugačen še ne pomeni biti grd, grešen, manj vreden. Nenazadnje tudi jaz sem drugačna od vseh vas....in vi ste drugačni od mene....
Kar se tiče mnenja Cerkve, kot institucije o teh temah (sama se imam za katoličanko), no tu se malo razhajam z njimi. Če prav razumem Kristusa, bi se on samo rahlo nasmehnil tej naši temi. Ljubezen menda ni omejena samo na tiste, ki so "normalni" / "uravnoteženi" / "uravnovešeni" po splošno sprejetih družbenih pravilih. Celo na moje prepričanje je lahko kdo alergičen.... "spet ena klerikalka"
.
Potrpljenje je božja mast!
Lp, Sara
veverica
Sporočilo je spremenil(a) sara dne 01. jun 2007 18:17:18
Sporočilo je spremenil(a) sara dne 01. jun 2007 18:17:50