Dormeo vzmetnice

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

14. jun 2007 17:37

Jaz imam enojnega in je O.K. pri obračanju in sesanju pa vključem še Kristalka

nb  

član od: 29.11.2005

sporočila: 2339

14. jun 2007 18:10

Midva z možem imava tudi enojnega in sva čisto zadovoljna. Nena

vajanesa  

član od: 16.4.2007

sporočila: 99

15. avg 2007 22:35

Midva z možem imava dormeo vzmetnice kakšni dve leti, pa so jih nama menjali že dvakrat, torej imava že tretje vzmetnice, obakrat so se nama pogreznile, tako da je bilo memogoče spati na njih. Res pa je da sploh ni problema in zanič vzmetnice zamenjajo, bova imela pač vsako leto nove vzmetnice upam pa da bodo te sedaj držale. Kolega pa imata prve vzmetnice že nekaj časa in sta zelo zadovoljne. Očitno imava midva pač smolo. vajanesa

Milenci  

član od: 12.7.2004

sporočila: 110

7. sep 2007 11:21

S fantom sva kupila glede na zadovoljstvo večine, ki jih imajo dormeo vzmetnice. Sem noseča in sem rekla, da hočem imeti dobro ležišče. Na začetku sem zelo slabo spala, potem veliko boljše, zdaj pa me že 2 dni tako hrbtenica boli, da sploh ne najdem pravega položaja. Ne vem , če je to zarad nosečnosti (mogoče ima mali tak položaj) ali od ležišča? Kaj menite, bi nama ležišče še vzeli nazaj, ker je poteklo že več kot 1 mesec od nakupa. Hvala

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. sep 2007 12:01

Milenci: dormeo vzmetnic ne poznam, je pa mene tud hrbtenica bolela med nosečnostjo. Veliko bolje sem spala, ko sem si na vzemtnico pogrnila "kovter" in sem spala na njem, da je bilo bolj mehko. Drugače lepše spim na trdi vmetnici, takrat pa nism mogla in mi je mehkoba odeje pomagala. Upam, da boš uspela rešiti problem s spanjem. LP

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

7. sep 2007 12:29

No, mi imamo dormeo vzmetnice že eno leto.... Sinu je super, meni tudi, hčerki pa je pretrd... skratka težko je v naprej reči katera vzemetnica je ta prava in to je tisti šmorn ... šele čez čas ugotoviš - zadeva pa je draga seveda. Vsekakor pa mora biti fleksibilno pod ležiščem - prožne letvice... ker drugače je dormeo trd kot kamen... Tko bi rekla, ni ravno najboljši, je pa kar v redu, ampak le če imate zares radi trdo ležišče. Za nosečnico se mi zdi pretrdo... Če nimate nikogar, kjer bi to ležišče lahko za nekaj dni preiskusili... svetujem za začetek nakup le enega .... za preiskušnjo, pa potem nabavite še več.... če vam ne ustreza, ga še vedno lahko imate za goste ....

666  

član od: 14.7.2005

sporočila: 686

29. nov 2012 13:25

Jaz se tudi odločam za nakup vzmetnice dormeo, in sicer se odločam med dvema: Roll-up in Futon.

Obe sta mišljeni kot neke vrste "nadomestni ležišči", bolj kot ne za na tla. Če ima kdo kakšne izkušnje s katero koli od obeh, bi prosil za komentarje.

Zanima me predvsem, katera je trša (na trdem spim bolje - nekaj časa sem spal kar na rjuhi na parketu) in pa ali svetujete uporabo letvene podloge.

Bil sem že v večih trgovinah, pa jih imajo povsod zapakirane in nočejo odpirati in/ali ne znajo svetovati.

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

29. nov 2012 14:01

Imam roll-up in sicer na morju, v prikolici, ker imam težave s hrbtenico, tole mi jih odpravi. Bi bila pa po mojem okusu lahko še malo bolj trda, ampak se da tudi tako preživeti. O Futonu pa nimam pojma.

lp

cervus

666  

član od: 14.7.2005

sporočila: 686

29. nov 2012 15:36

Hvala! Kako debela pa je ta roll-up zadeva? 5 cm? 7? 15? 537?

spice girl  

član od: 25.1.2012

sporočila: 32

29. nov 2012 16:47

Jaz imam ležišče iMemory Silver. S partnerjem nikakor nisva prišla skupaj ali je boljše spati na mehkejšem ali na tršem ležišču. Pred nakupom sva probala ogromno ležišč, potem pa se odločila za iMemory Silver. Vsako ležišče ima eno stran mehko in drugo trdo, tako da zdaj jaz spim na mehkejši strani, moj pa na trši. Prav tako se lahko lahko prevleka sname in opere. Spim odlično. Na prejšnjem ležišču sem po večini spala na boku ali trebuhu, zdaj pa mi najbolj ustreza, če spim na hrbtu

spice girl

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti