Tattoo

carli  

član od: 17.11.2006

sporočila: 59

24. maj 2007 15:35

Sama imam tudi dva, že dobrih 12 let in mi ni bilo nikoli žal. Imam ravno tako resno službo, so pa itak na takih mestih, ki jih v službi ne razkazujem. Res pa je, da poznam tudi nekaj ljudi, ki jim je to bilo modna muha in jim je sedaj žal. Skratka, moraš biti res trdno prepričana da si to želiš, za zmeraj. Bolečina ni tako grozna, pač malo potrpiš. Za motiv pa je najboljše, da si ogledaš zbirko pri mojstru, večina jih ima kar veliko različnih motivov. Če pa ti ni nič všeč, pa si najdi kaj na spletu. Glede časa pa drži, da zdajle, ni ravno primeren, potenje, sonce, morje. Na začteku moraš namreč na vse te stvari paziti, ker če ne lahko tattoo spremeni barvo ali pordeči. Srečno. carli

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

24. maj 2007 15:52

Da ne govorim o BIO kožnih znamenjih, pa bradavicah... Važno, da je naravno, pa si lepši, al kako že... lidka

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

24. maj 2007 17:22

Saj delajo tattooje tudi samo za 5 let.Ta bi mi prav prišel, pa nekako ne najdem časa zato.Je pa moja želja in to ne zaradi drugih, ampak za sebe. ham-njam

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

25. maj 2007 0:12

ena mš, prosim ne nasedaj takim neumnostim kot so tattooji za 5 let :) Videla sem že nekaj takih "začasnih tatujev"... veš, kaj se zgodi s tetovažo po petih letih (že prej), ko bi morala čudežno izginiti? Spremeni se v en velik zmazek, če imaš srečo tudi zbledi... kaj več pa ne. Začasne tetovaže so samo še en nateg več. Zato prosim ne delajte si tega, ker vam bo resnično žal. Če želite začasni tattoo, si nalimajte slikico ali pa se pobarvajte s kano. Vse, kar pa vpikajo pod kožo, bo tam tudi ostalo. Če želite tetovažo, se tetovirajte, kot je treba. Seveda pri pravem človeku, z dovoljenjem in vsem potrebnim. Nikakor pa pri nekom, ki vam za mali denar naredi tetovažo kar pri njemu v dnevni sobi ali kaj podobnega (ja, tudi to se dogaja) ker se lahko marsikaj zaplete. Še enkrat pa vsem ki razmišljate o "začasnem tattooju", torej bodočem zmazku, svetujem: NIKAKOR!! s0ncek*

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

25. maj 2007 7:51

Tattoo čez 5 let sigurno ne izgine... Samo razpacka se in zbeldi, tko da ga moraš al popravit al odstranit z laserjem. Tko da... (sej veš, instant zadeve nikol niso dobre...). Tudi jaz to odsvetujem...

(Pa vem, ker sama nosim permanentne obrvi. (neke vrste tetovaža, organska barvila... bla.. bla... ki naj bi zginila čez 3-4 leta...) No, ne izginejo. Zbledijo, zginevajo zelo flekasto... Na srečo sem to jaz prej vedela in sem si naredila tako linijo, kot jo bom nosila do konca življenja in jih pač obnavljam vsake 4 leta).

In če si se odločila, zares odločila in veš kaj hočeš, potem ni dileme a je tattoo pravi ali permanenten, ali pač?

Pa tudi vsi tattoatoorji, ki imajo dovoljenje niso dobri. Jaz prihajam iz oblikovalske smeri in točno vidim, kdo je površen, kdo nima pojma o risanju itd... (jaz sem si prvega naredila v ZDA pred 7 leti, pa sem ga morala tu celega obnovit, barvat in vse, ker ni bil dobro narejen. Sem bila takrat malo neizkušena, bi se reklo...) 

lidka

NANA  

član od: 28.9.2001

sporočila: 145

31. maj 2007 9:52

Veliko lepih in slabih besed o tattoojih. Sama ga imam že leto in pol, prav dobro se počutim, ker sem ga želela že celo večnost. Kaj drugi mislijo o tem, me skoraj ne zanima, saj ga imam jaz in se ob tem uživam. Je pa res, da je treba dobro premislit, saj je za celo življenje. Je pa boljše, da si ga daš delat v jeseni, ker ni priporočeno z novim tattoojem it na sonce, se ne kopat vsaj tri tedne, ga ne izpostavljat soncu.. Zato je bolje v jeseni, ko kožo že bolj prekrivamo pod obleko. Pa saj to ti bo povedal tudi vsak dober mojster tattooja. Pa uživaj, ko ga boš imela... LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti