Ali ima kdo'>o kakšen dober in preizkušen recept za polnjeno'>o papriko'>o brez mesa.
Hvala za pomoč!
RAVELA
Ali ima kdo'>o kakšen dober in preizkušen recept za polnjeno'>o papriko'>o brez mesa.
Hvala za pomoč!
RAVELA
23. maj 2007 18:39
Tale recept je zelozelo dober http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6227 Ninja24
23. maj 2007 19:17
Super recept, vendar jaz ne smem nič mlečnega. Zato še prosim za kakšen recept. RAVELA
23. maj 2007 19:52
Lahko jo polniš enako kot z mesom, vendar namesto mesa uporabiš sojine kosmiče. dixi
23. maj 2007 20:20
- prepražiš čebulo, dodaš bučke, melancane, papriko, korenček itd., zelenjavo po izbiri in sojine kosmiče.
- skuhan krompir in fižol zmiksaš. Prepražiš čebulo, dodaš to zmes, soliš, popraš, nadevaš paprike in spečeš s kakšno omako v pečici.
stana
23. maj 2007 21:19
Napolniš jih lahko - z mešanico dušene zelenjave in riža, - z ravioli, tortelini ali kakšnimi podobnii testeninami; potem zraven potrebuješ še paradižnikovo omako, da ni vse skupaj presuho. Vanilija
23. maj 2007 22:16
Mi smo imeli ravno danes takšno papriko za kosilo. Napolnila sem jo z ostanki džuveča od prejšnjega dne. Čez sem sicer potresla sir, lahko bi pa dala čez samo na rezine narezan paradižnik in spekla v pečici. Pesnica
24. maj 2007 2:45
Če ješ tudi ribe, je zelo dobra polnjena paprika kar s tuno iz konzerve in rižem - naredi se kot klasična polnjena paprika z mesom, le da uporabiš namesto mesa tuno. To delajo na jugu v času posta in sem letos tudi jaz poskusila, bilo je izvrstno! katka
24. maj 2007 5:03
Dobra je kot navadna polnjena paprika, noter pa ne daš mesa. Tudi riž sam je dober noter, dodatke in različno zelenjavo pa daš po želji. Kyara
24. maj 2007 9:03
Jaz pa skuham piro, jo prepražim na čebuli, dodam razno zelenjavo in ohlajeni masi primešam jajčko. S takšnim nadevom polnim paprike.Vse ostalo je enako kot pri polnjeni papriki z mesom. Pekarica
24. maj 2007 9:16
Delam isto kot Pekarica, včasih tudi z ajdovo kašo, dodam pa še gobice. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Orehova potica po receptu moje mame