24. maj 2007 22:42
matjaž, bila tam, jedla tam...pa pozabila, kako se ji reče Anamarija, pomagaj... matilda
24. maj 2007 22:42
matjaž, bila tam, jedla tam...pa pozabila, kako se ji reče Anamarija, pomagaj... matilda
25. maj 2007 8:19
Mislite na Kanavo? Ta je na začetku obvoznice, gledano iz Koprske strani. Winnie
25. maj 2007 8:59
To je...Gostišče pod češnjo, vendar zaradi adaptacije zaprto. Matilda, mislim, da si bila v gostilni Jasna nad Blevederjem, lahko se tudi tukaj zmenimo, ali pa v gostišču pod Trto v Strunjan. Piran ni tako daleč, problem je, ker za priti do punte je 15 minut počasne hoje. Če imate še kakšen predlog, pohitite. P.s. Bravo Winnie, tudi v Kanavi je zelo lepo. lp Anamarija
25. maj 2007 9:10
Mislim, da sem bila v Kanavi, če je to tam, kjer zaviješ za bolnico... matilda
25. maj 2007 9:57
Kolk pa vi komplicirate...................ne pozabite, da je to srečanje čez ene 30 ur napovedano............................................................................................................................................................................ rimljanka
25. maj 2007 10:26
Kaj pa, če bi samo ime gostilne dišalo po morju...ime kraja pa ne bi bilo važno? Vi se lepo tam nekje za obalo zberite, pa v avto in prikrožite v Pacifik. V Krško. Dam za , pa tud za , al pa . Ognjič
25. maj 2007 16:19
Kako pol? Bo srečanje al ne? Jz sm že čist naštimana za it....... zvitorepka
25. maj 2007 16:32
Vmes pa še odpišeš, odposlušaš,......kanede???? Spotoma pa mene potem v Lj. pobereš, velja???
...............................................................................................
rimljanka
25. maj 2007 16:34
Rimljanka, ni panike - prostora bo v avtu dost. Ko odpišem, poberem doma mularijo, pridem po tebe, gremo na pizzo in veselo ===> na Primorsko zvitorepka
25. maj 2007 16:42
kaj zdej, ne bo nič? matildaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Čokoladni eklerji