Hojla.
V soboto 26.5 bom pohajal ob obalnem delu Slovenije. Predlagam en čvek na obalnem delu. Člani-ce iz Primorskega dela in seveda vsi ostali, če je kdo za, predlagajte lokacijo. Predlagam okoli 16 ure.
Matjaž
Hojla.
V soboto 26.5 bom pohajal ob obalnem delu Slovenije. Predlagam en čvek na obalnem delu. Člani-ce iz Primorskega dela in seveda vsi ostali, če je kdo za, predlagajte lokacijo. Predlagam okoli 16 ure.
Matjaž
23. maj 2007 11:37
Ne vem, zakaj se mi zdi, da bi ti morala Gaja ono ovratnico za nekaj časa posodit Ognjič
23. maj 2007 13:13
PUNTA v Piranu...v senci svetilnika je ena sljaščičarna, pa bi bilo kr v redu lahko. Bojan
23. maj 2007 14:04
Punta v Piranu??? Nisem še bla Bojan kaj prideš? Pol nas je že štiri.Lepo je tudi pod Izolsko obvoznico taka senčka... samo ne spomnem se ime restavracije. Primorci dajmo s prijavami. lp Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 25. maj 2007 09:01:09
23. maj 2007 15:40
Sem mislla, da bo Žižola točka srečevanje, no pa nič. Tam imajo WC za ladies, veste! (mene itak ne bo, bom raje na Štajerskem). rimljanka
23. maj 2007 15:54
rimljanka je napisal/a: |
Sem mislla, da bo Žižola točka srečevanje, no pa nič. Tam imajo WC za ladies, veste! (mene itak ne bo, bom raje na Štajerskem). rimljanka |
23. maj 2007 16:25
Ne, seveda NE pridem. Itak pa Matjaž vabi 26. 5. Žižola je ona gostilnica na Tartinijevem trgu, Matjaž bo že vedel (pa Ognjič in Blanchy tudi) zakaj sem omenila oni WC. No, sem šla preverit fotke, zanimivejši je WC, na vratih katerega piše GENTS.
Aja, pa 28. 10. 2006 smo bili tam, saj veš, kam smo malo kasno prišli, kajneda?
26. 5. bom pa jaz imela delovni dan, kaj čem.
rimljanka
23. maj 2007 22:18
Anamarija poštudiraj kako se tisti gostilni reče pod izolsko obvoznico. Matjaž
24. maj 2007 9:35
Primorci, kaj je zdej? Parangal, kje si??? Ognjič
24. maj 2007 11:10
Parangal je za mano Ognjič s Primorske sva samo jaz in Janja. Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 24. maj 2007 11:15:14
24. maj 2007 11:52
Sem tudi jaz iz Primorske (Koper), vendar žal polno zasedena. Malo mi je žal. Prav rada bi vas spoznala. Vseeno bom sledila, kaj se zmenite, pa če utegnem vas pridem pozdravit. Anamarija1 pa si iz Izole? (vsaj tako sem razbrala). Pa vsem en leeeeep pozdravček WinnieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Polnjene gobe