Prve predstave bodo 22. in 23. junija na Jurčičevini (kdor je že bil že ve). Igramo Sosedovega sina (tudi jaz igram :D ). Za vse dodatne informacije pišite tukaj.
tamalaursa
Temo je spremenil(a) tamalaursa dne 23. maj 2007 06:55:51
Prve predstave bodo 22. in 23. junija na Jurčičevini (kdor je že bil že ve). Igramo Sosedovega sina (tudi jaz igram :D ). Za vse dodatne informacije pišite tukaj.
tamalaursa
Temo je spremenil(a) tamalaursa dne 23. maj 2007 06:55:51
23. maj 2007 10:05
Urša, lani je bil moj sodelavec z družino, bili so izredno navdušeni. Če se ne motim, je predstava vsak vikend (ob kateri uri?). Imamo namen priti, saj je kljub temu, da imate v NM koncu bolj malo reklame, prišla informacija do nas po principu "dober glas seže v deveto vas".
Koga igraš
LP, V.
23. maj 2007 14:50
Ja bsak vikend ob 21. uri. Igram Leno pač eno deklo v 6. prizoru bom samo jaz in še 2 prijateljici z grabljami na rokah :D. Lepo vabljeni tamalaursa
25. maj 2007 17:03
Tudi jaz sem bila enkrat, ko je bila Žurka za punce. Super je! posebno zunanji ambient. Če bo vsak vikend pa enkrat sigurno pridem. ham-njamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Kavna torta (Coffee cake )