10. sep 2007 15:55
Jaz vsako stvar, ki jo odprem takoj preostanek pretresem v steklen kozarec z navojem in pokrijem s pokrovčkom. Tako, da pri meni ko odpreš špajz imam en kup kozarcev na policah. Spodaj ozimnica, na vrhu pa vse ostalo. jade
10. sep 2007 15:55
Jaz vsako stvar, ki jo odprem takoj preostanek pretresem v steklen kozarec z navojem in pokrijem s pokrovčkom. Tako, da pri meni ko odpreš špajz imam en kup kozarcev na policah. Spodaj ozimnica, na vrhu pa vse ostalo. jade
10. sep 2007 16:15
Kaj pa tiste verižice in zapestnice, ki so jih včasih prinašali otroci iz vrtca? Pri nas so bile iz raznih semen, makaranov . . . Seveda sem te izdelke hranila nekaj let, dokler nise začele iz njih letati raz ne leteče živalice, katerih pa ni bil nihče vesel. In otroški nakit je je takoj končal v jašku za smeti. Od takrat več ni bilo težav. Rada pa hranim vse stvari v raznih steklenih kozarcih, ki se kar pridno nabirajo. Vsaj uporabni so. Lep pozdrav riba-ribica
10. sep 2007 16:58
mi imamo vse v tupperware posodah ampak vseeno pridejo notri. Ali so kozarci boljši? Ker v kleti je pa mir zaenkrat pred molji. Mogoče je v kuhinji pretoplo. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
10. sep 2007 18:24
Še enkrat: kupite v Intersaparu na polici s spreji proti insektom ZLOŽLJIVE LEPLJIVE HIŠKE s feromonsko vabo, cena okrog 4 €. Drži 3 mesece. F r i n a
10. sep 2007 19:05
Frina, jih imam doma, od treh različnih proizvajalcev, pa vseeno frčijo okoli. Ravno v zračnike jih ne morem postaviti. Loni Makaroni
10. sep 2007 20:38
Potem pa malo pri sosedih pobaraj, če imajo gojilnico teh frfotavčkov, Loni. Saj menda od tam pridejo k tebi po zračniku, kaj? Na zračnik pa fino mrežo, pa bo.
rimljanka
10. sep 2007 20:48
tudi mi imamo te hiške v katere se lovijo molji. Ampak še zmeraj letajo naokoli. Očitno jih nikoli ne bomo rešeni. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
10. sep 2007 22:38
Poglej,če imaš kakšno vrečko z orehovimi jedrci.Meni so se letos zvalili v tej vrečki.Črvi so priplezali na strop in kaj drugega kod generalka omare.Bom poskušala z lovorjem,ravno včeraj sem ga prinesla z morja,Namesto v golaž, na police v omaro. BISERKA55
11. sep 2007 7:35
Rimljanka, ni več tako grozno kot je bilo, očitno smo morali imeti eno leglo nekje v hiši, morda ravno v zračniku, je bil temeljito opucan. Sicer imamo en zid skupen s sosedi (hiša dvojček), ampak od tam prihaja samo kričanje. Imamo pa za hišo polje z njivami, bo verjetno to to.
Aja, pa še tole - dobila sem ga tudi na navoju pokrova steklene posode, tako da tudi tiste niso ziher.
Loni Makaroni
11. sep 2007 8:10
Jaz sem včeraj vse kozarce in posode pomila, natresla notri zdaj bomo pa videli, koliko časa bojo zdržali. Ravno par dni nazaj mi je mami rekla, naj dam v zamrzovalnik za par dni, tako kot je svetovala Rimljanka. Bom poizkusila, čeprav mi tudi zamrzovalnik poka po šivih... (Eh, pa ta blok, ko je konstantna stiska s prostorom...).
Čeprav sem včeraj našla enega, ki je stal v omari, spet...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin