22. jun 2007 13:06
Jaz sem LegMagic narocila v drugi polovici aprila in mi je agentka rekla, da ga dobim po prvomajskih praznikih. Enkrat takrat sem potem dobila pisno obvestilo, da ga dobim konec maja, no...v resnici pa sem dobila sele prvi teden v juniju. Skratka, cakala sem skoraj dva meseca. In tudi meni je agentka takoj ponudila "izboljsano" napravo in sem seveda to tudi vzela. Sam ce bi vedela, da so ta "izboljsava" samo malo visje nogice, ne bi dala tistih 20 evrov vec. Drugace pa sem z napravo zadovoljna, vsec mi je tudi to, da imam zraven navodila za raztezanje, pa DVD. Sicer zdaj, ko sem se zacetnica, delam samo po 30 sekund, ker 60 sekund mi je ful prevec, pa se vedno se ful spotim. Na TVju je zgledalo vse tko enostavno, ampak dokler ne stopis gor, ne ves... Zraven sem pa kot darilo dobila se dva plasticna trakova za telovadbo in en stevec korakov (?). A je se katera dobila ta stevec? Sem klicala na TopShop, pa mi niso zanli kaj prevec razlozit. To se kao zatakne za pas (hlac) in pol kar steje? Nastavila sem dolzino svojega koraka, tezo in vse, kar je pac blo treba. Da ne omenjam, da sem dobila samo angleska navodila za nastavitev in ko sem jim to povedala, so obljubili, da posljejo v slo. No dobila pa sem se eno knjizico z navodili za telovadbo :).Kaj cem. LP. tanci01982 Sporočilo je spremenil(a) tanci01982 dne 22. jun 2007 13:07:58