Ima mogoče kdo kaj merkatorjevih točk odveč. Se priporočam. Hvala že v naprej za mercatorjeve nalepke.
kf
Ima mogoče kdo kaj merkatorjevih točk odveč. Se priporočam. Hvala že v naprej za mercatorjeve nalepke.
kf
21. maj 2007 19:34
Mene pa zanima koliko so izdelki res cenejši kakor v resnici. Likalnik se mi zdi kar drag.Verjetno bi ga za to ceno dobila brez pikic. Nisem pa preverjala. ham-njam
21. maj 2007 20:43
Tudi jaz mislim, da bi ga kje ceneje dobila kot pa s točkami mercator kf
22. maj 2007 8:40
mamamia hvala za nalepke. lp kf
22. maj 2007 9:33
mamamia
22. maj 2007 9:52
Kolikor sem brala na njihovem prospektu, je likalnik zelo dober in ima ne-vem kaj-vse. A je to res? Kot so že zgoraj spraševale: A kdo ve, koliko se splača kupovat ta likalnik? Mene tudi zelo zanima, ker bom najbrž zbrala dovolj točk. Rada bi, da bi zdržal vsaj 10 let
22. maj 2007 10:39
Tudi mene zanima, če ima kdo kaj izkušenj ali informacij o tem, kakšen je njihov sesalnik Bosch? LP mojcap
22. maj 2007 11:42
Če ima katera točke in jih ne rabi, se prav lepo priporočam. Hvala, Simona
22. maj 2007 12:57
Tokrat Mercatorjevih nalepk ne zbiram, se mi pa kar kupičijo. Simonasovre, lahko ti jih pošljem. Če želiš, kontaktiraj z mano preko zasebne pošte - naslov. Lep sončen dan še naprej! kastrolca
22. maj 2007 13:26
kastrolca na zs imaš pošto. kf
22. maj 2007 16:33
mojcap poslala sem ti pošto na zs. kfKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski rezanci s piščancem
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami