21. maj 2007 21:54
Bi tudi mene zanimalo kje bi se jo dalo dobit to kremo... če lahko kdo... biba
21. maj 2007 21:54
Bi tudi mene zanimalo kje bi se jo dalo dobit to kremo... če lahko kdo... biba
21. maj 2007 22:12
Čudežna kremca, le kje si?? Če katera izve naj pove. Lej ga vragca v Kalčku imajo kozmetiko Bema. Zanimivo! Je potrebna masaža ali samo nanos? ham-njam Sporočilo je spremenil(a) ena mš dne 21. maj 2007 22:14:11 Sporočilo je spremenil(a) ena mš dne 21. maj 2007 22:53:35
22. maj 2007 10:55
Ni potrebna masaža, jaz sem kremo samo nanesla in jo vtrla v kožo. Takoj sem dobila občutek ščemenja na tistih delih in lej ga šmenta, res je pomagala. Lp, pikica82
22. maj 2007 14:27
Vse kreme proti celulitu dajejo neke rezultate - ime ni važno - vendar samo ob pogoju, da jih iuporabljate celo leto in ne dva tedna pred začetkom poletne sezone. Pa manj soljena hrana tudi. Pa črtanje ocvrtega iz jedilnika tudi. Tista, ki sprašuje, kaj naj naredi s suho kožo. Darling, tisto, kar je suho, je v bistvu poroženela plast, ki na nek način preprečuje spodnjim plastem kože, da bi normalno funkcionirale v smislu, da bi se nujna presnova dogajala. Kozmetičarke v žargonu temu pravijo, da "koža ne dela". Če tako osušeno iplast mažeš s čemerkoli, je takšen rezultat, kot če bi kremo skozi okno metala. Skratka, ni ga. Suhe koža mora iti najprej čez proces pilinga (o čemer sem se prejšnji teden razpisala), potem se jo navlaži s tonikom, potem se čez premaže kakšna spodobna hranilna maska (dve vrečki zadoščata za roke in noge), naslednji dan pa se nadaljuje s kremo za telo. Vendelina jr.
23. maj 2007 11:03
Vendelina jr., ne bi se strinjala s tabo, da vse kreme proti celulitu daja rezultate. Sem jih uporabljala že kar nekaj in to dlje časa, ker vem, da po parih dneh rezultatov še ne bo, pa po nekaterih ni bilo nikakršnega efekta. Vsak človek je drugačen in ima drugačno kožo, zato na nekoga deluje ena stvar, na nekoga pa druga. In tudi vse kreme nimajo enakih sestavin, zato je tudi razlika v delovanju. Tudi ne vem, če je res potrebno kreme uporabljati celo leto, vsaj to ne iz Bema kozmetike. Sem jo uporabljala 1 mesec in takšnih rezultatov, kot jih je dala ta krema po 14 dneh, ni dala nobena druga. Se je zdelo skoraj nemogoče. Drugače pa zame ne velja, da hrana vpiliva na nastanek celulita: 2 L vode na dan, zelo malo slana hrana, nič ocvrtega, vsak dan sadje, zelenjava, zelo malo mesa in maščob, pa ne veliko kg, glede na višino, pa imam še vseeno celulit. Pač tak tip človeka. Lp, pikica82neznan uporabnik
23. maj 2007 11:54
Pikica, kako točno pa se je reklo tej kremi? A je bila iz linije Extratissima oz Extratissima bio? Kakšna je bila embalaža? Se mi zdi, da sem nekaj našla. jancka
23. maj 2007 12:32
Na lončku piše: crema drenante e snellente; per glutei, addome, cosce e braccia in je iz linije Extratissima. Lonček je bel, s temnomodrim pokrovom in drži 200 ml. Joj, super jancka, upam, da bo pravo. Lp, pikica82neznan uporabnik
23. maj 2007 13:41
Grem pogledat popoldne, če imajo to kremo - zeliščna lekarna v bližini ima celo kolekcijo Extratissima. Če je nimajo, se jo pa zagotovo da naročiti. Javim takoj, ko izvem. janckaneznan uporabnik
26. maj 2007 15:10
No, evo. Pa sem jo našla, tole čudežno kremo. Kr v sosednji zeliščni lekarni. Treba jo je naročiti, in zato sem naročila 2 kremi, eno zase in eno tudi za vas, pikica. Če ste jo že dobili, ni problema, jo bom že porabila. Je pa tudi prodajalka potrdila, da je ta cena izjemno iskana in cenjena. Oglasite se mi na ZS za nadaljnje informacije. prijazen pozdrav :) jancka
26. maj 2007 15:15
Koliko pa stane tale kremca? TejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Pijana Kokoš