20. maj 2007 21:40
VSE NAJBOLJŠE, MAMAMIA ! ! !Blanchy
20. maj 2007 21:40
VSE NAJBOLJŠE, MAMAMIA ! ! !Blanchy
20. maj 2007 22:07
Vse najboljše, na mnoga leta in izčrpne in dobre odgovor ter hvala. LP. slavi1
20. maj 2007 22:07
Ej, dekleta in dečko (ežoj, hehe), hvala vam za lepe čestitke in dobre želje. Sem šele zdaj prišla sem gor malo pokukat. sevda, mož je omagal in že smrči, saj je moral, revež ubogi, popiti še kak kozarec namesto mene (spet sem na malo strožji dieti).
Ognjič, dobila sem torto iz domačih jagod in jajc (mama se je izprsila), kuhala pa nisem nič - mi štirje in moji starši - ostali del družine je bil od prej zaseden in smo z njimi praznovanje prestavili najutri - smo lepo šli jest v indijsko restavracijo v MB in je bilo res super. Potem smo malo posedli na eni priejtni terasi ob Dravi, malce izven mesta, proti večeru so prišči voščit še prijatelji in tako se je dan počasi iztekel-
Hvala vam, da ste danes mislili nam; nekje spodaj sem videla, da turi ribaracarak praznuje. Grem ji napisat nekaj prijaznega, vam vsem pa en lep kulinarični pozdravček, Mamamia
mamamia
20. maj 2007 22:12
Joj, malo pozno, a vendar iz srca: VSE NAJBOLJŠE in tri lubčke na lička. tumpika
20. maj 2007 22:15
Tudi jaz želim vse najboljše! s0ncek*
20. maj 2007 22:17
Vse najboljše in najlepše danes in vse dni ti Buča želi! buča
21. maj 2007 6:38
jaz sem zelo pozna,vse naj,naj in veliko,veliko zdravja NIA
21. maj 2007 7:41
Malo kasno Mamamia vse najboljše! Teka
21. maj 2007 8:07
Vse najboljše! Karmen
21. maj 2007 8:17
Malo pozno ampak iz srca vse najboljše STANEJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom