Torej vse najboljše, (lani je kar pomagalo za zdravje a?) - naj služi tudi letos in še na mnoga leta, pa velikega cmokca
Lep dan!
majamarko
Torej vse najboljše, (lani je kar pomagalo za zdravje a?) - naj služi tudi letos in še na mnoga leta, pa velikega cmokca
Lep dan!
majamarko
20. maj 2007 9:18
Iskrene čestitke, draga Mamamia! Lepo je, ker sem te spoznala in nadvse zanimivo te je brati. Ostani takšna še naprej - uživaj življenje in prijetno praznovanje! Veronika
20. maj 2007 9:36
Vse najlepše in najboljše, ter obilo zdravja ti želim. drejki
20. maj 2007 9:39
Mamamia vse najboljše in še na mnoga, zdrava, leta!
Nena
Nena-morje
20. maj 2007 9:41
ežoj
20. maj 2007 9:41
Vse najboljše mamamia ti želim za tvoj rojstni dan
SINEJA
20. maj 2007 9:46
Želim ti vse najboljše, mnogo zdravja, ter uresničitev vseh malih in velikih želja. Ob tej priliki, ti še povem, da sem vesela tvojih vsakodnevnih dobrih nasvetov, kulinaričnih namigov, ter receprov, ki nam jih podarjaš. Jaz tvojih cimetovih zvezdic in nasvetov za njihovo pripravo ne bom pozabila nikoli! Ostani še naprej taka, kot si! Mijan Sporočilo je spremenil(a) Mijan dne 20. maj 2007 16:47:20
20. maj 2007 9:52
Naj ti vsak dan bo s soncem obsijan...
Vse najboljše
Jaz sem tudi 2 dni nazaj mela rd...še ena bikica
lp Bojana
20. maj 2007 9:53
Vse najboljše, mamamia! Želim ti veselo in slastno praznovanje ter veliko izpolnjenih želja. cherry
20. maj 2007 10:04
siba
20. maj 2007 10:05
Vse najboljše stanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Burger s Kraljevo fit štručko