a mogoče kdo ve, kje pri nas bi lahko dobila babuško
vida u.
a mogoče kdo ve, kje pri nas bi lahko dobila babuško
vida u.
17. maj 2007 16:27
Nisem vedela, da je to to. Sem mislila, da misliš ribo. To je pa manj cenjena sladkovodna riba. Veliko je je v kakih ribnikih ali jamah, polnih vode, kjer so kopali pesek. PISTACIJA
18. maj 2007 13:55
rebecca najlepša hvala za odgovor.In tebi Pistacija tudi sem se še zraven nekaj o ribih naučila. Nisem vedela za to vrsto rib vida u.
18. okt 2010 20:47
Imajo jih v trgovini Ruski dom v Luciji (zraven Eurospina in nočnega bara Nikita).
Če želiš njihov telefon, se mi javi na Zs.
nola
18. okt 2010 20:59
Zelo poceni ti jih bo prinesel kak šofer, ki vozi za Rusijo.
Anja
18. okt 2010 22:26
Imajo jih v trgovskem centru Murgle. V pritličju je Ruska trgovina in iz te trgovine jih je meni prinesel mož in to pred kratkim. Baje prodajajo tudi rusko hrano. lp Vesna
18. okt 2010 22:34
Če bi malo drugačne babuške, poznam gospo, ki jih dela sama, ampak so majhne, cca 5cm, ki jih lahko naredi kot obesek. Drugače izgledajo kot prave :)! kaja45
18. okt 2010 23:09
Imam babuške imaš zs pošto.
irena66
20. okt 2010 0:09
Hvala vsem za odgovore. Bila sem v Ruski trgovini v Murglah. Trgovinica je manjša, babušk so imeli le 3 komplete. Ja, prodajajo tudi rusko hrano in pijačo. LP kuharca87Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Nacho čips gostija