Danes sem v Tušu kupila 4 margarine Zvijezda pakirane s knjižico receptov. Stvar je čisti nateg, ker je v knjižici vsega skupaj 9 receptov ostalo pa so prazni listi. Zelo sem razočarana nad takim zavajanjem kupcev.
alexis
Danes sem v Tušu kupila 4 margarine Zvijezda pakirane s knjižico receptov. Stvar je čisti nateg, ker je v knjižici vsega skupaj 9 receptov ostalo pa so prazni listi. Zelo sem razočarana nad takim zavajanjem kupcev.
alexis
16. maj 2007 18:44
A res tudi jaz sem jo hotela kupiti kakšni pa so recepti.Ali je bilo kaj rečeno koliko receptov je v njej. kf
16. maj 2007 18:52
V knjižici so recepti za : - biskvitne tortice - limonino torto - mandeljnove muffine - čokoladnega ježka - velikonočne pogačice - sirove polžke - porovo torto - jabolčne kocke - domače skutne žemljice in konec. In nič ni pisalo koliko je receptov. alexis
16. maj 2007 19:01
Tudi jaz sem že pred meseci kupila to knjižico, v upanju na kakšne dobre recepte. Pa sem dobila tiste prazne liste. Razočarana. Lp, pikica82
16. maj 2007 19:02
A je katera kupla Vegeto + recepte? Lp gordana
16. maj 2007 19:20
Pikica a ne da? Če bi hotla črtast zvezek bi si ga lahko kupila ne pa da so mi ga prodali pod pretvezo knjižice z recepti. alexis
16. maj 2007 19:39
Saj res, zdaj ima še Vegeta nekaj podobnega. No, naj se pa za to knjižico nekdo drug "žrtvuje" in poroča ostalim. :) Lp, pikica82
16. maj 2007 19:46
ja, tudi mi doma smo kupili knjižico receptovv od zvijezde in je res brez veze! mlada kuharica mlada kuharica
16. maj 2007 20:04
Kaj mislite, da bi blo, če bi jim kakšen mail napisale? alexis
16. maj 2007 22:27
Vegetina knjižica receptov vsebuje recepte za: juhe 9 receptov meso, jajca 72 receptov zelenjava 9 " ribe, morski sadeži 18 " riž 3 " solate 5 " razl. testenine 16 " omake 4 " Skuhala pa še nisem ničesar iz te knjige. Lp riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 16. maj 2007 22:51:59Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski rezanci s piščancem
Bučke s sirom