Moj pralni stroj kliče po novemu. Gledala sem Candy-eve in sicer za 6 ali 7 kg perila z oznako GO. Zanima me če ga katera ima in kako ste zadovoljne z njimi. Izkušnje z drugimi pralnimi stroji z večjimi bobni bi mi tudi prišle prav. Hvala
Lp
Winnie
Moj pralni stroj kliče po novemu. Gledala sem Candy-eve in sicer za 6 ali 7 kg perila z oznako GO. Zanima me če ga katera ima in kako ste zadovoljne z njimi. Izkušnje z drugimi pralnimi stroji z večjimi bobni bi mi tudi prišle prav. Hvala
Lp
Winnie
17. maj 2007 12:46
Kaj nihče nima kej pametnega za svetovati? Sama se sicer boj nagibam k Gorenjevim ampak tudi ne vem kaj izbrati?Kakšne imate izkušnje? CARLY
17. maj 2007 14:56
Tudi moj kliče po novem. Verjetno bo Gorenje, v skrajnem primeru Electrolux. Do nedavnega smo imeli vse aparate Gorenje, razen sesalca, ki je Elektrolux-zelo zadovoljni z razmerjem cena - učinkovitost. Kupili hladilnik Candy - že bil v popravilu. V glavnem, kar se firme tiče, sta mi Candy in Zanussi od nekdaj smrdeli. Pralni stroji so pa tako: perejo konec koncev vsi, če le ni nabit boben. Glede centrifuge sem zasledila, da s tisti do 1200 obratov optimalni, močnejši se radi kvarijo (sedaj imam 900 - zadovoljna). Vedno se pri izbiri vprašaj, kaj želiš oz pričakuješ? Jaz vem, da želim boben 6 kg, zamik vklopa, dodatno izpiranje, nastavljivo centrifugo z max. obrati ne izpod 1000, funkcijo črpalka stop, po možnosti pa še ročno nastavitev temperature. Verjetno kaj takega ne obstaja z elektronskim programatorjem, ali pač? Ostale sodobne fore me pa ne zanimajo. Torej ne iščem dragega in najnovejšega modela, bojim pa se, da se bom ob poplavi ponudbe izgubila. To bo pa najbrž kdo vedel: ali pri elektronskem lahko vmes spreminjaš program, ali ko enkrat nastaviš, gre sam do konca. Ker jaz sem na starem bila navajena ugasnit stroj, pa prevrtet na še enkrat od točke izpiranja. Tako da, vaše izkušnje z določenimi pomanjkljivostmi so vsekakor dobrodošle. Sicer pa je tema bila že večkrat. Lp. PISTACIJA
17. maj 2007 14:58
Prisegam na Bosch Mateja
17. maj 2007 15:06
Pri elektronskem programiranju nimaš opcije spreminjanja med samim delovanjem, Sama imam sicer Samsunga (zelo zadovoljna) in mu lahko že v štartu naštimaš opcijo izpiranje+ ali pa pač po končanem programu ponovno nastaviš samo izpiranje. Julija
17. maj 2007 15:08
Takole jaz sem morala po šestih letih zamenjat gorenjev pralni stroj.Dal bi se še popravit,ampak bi to prišlo do polovico novega. S tem,da smo na njega že veliko zdeval(menjava krtačk,lagerja,pa stabilizatorja). In tako,ko sem bila postavljena pred dejstvo,da bomo morali kupiti novega.Sem se odločila za Candy.Zato ker je bil glih v akciji.(sicer sem tudi jaz bolj zvesta gorenju,ampak mislim da več ne bom)Mislila sem si ,če me bo ta služu šest let kot gorenjev bom čisto zadovoljna. Res je da ima malo drugače programe in da od začetka vedno buliš v knjigo,ampak se navadiš.S kratka povedano ni mi žal. AN Ima tudi zamik ure,pa hitri program in tako naprej! Sporočilo je spremenil(a) balonka dne 17. maj 2007 15:12:13
17. maj 2007 18:16
Odločala sem se med: GORENJE WA 63121 in BOSCH WAE 24460BY. Zmagal je BOSCH; sta pa zelo podobna: velika vrata, številčni zaslon, prikaz poteka programa, elektronsko upravljanje, zmogljivost pranja 6 kg, ožemanje 1200 vrt/min, nastavitev zamika pranja... S pralnim strojem sem zelo zadovoljna, vendar moram povedati, da 1200 obr. nikoli ne uporabljam, 800 popolnoma zadostuje. Srečno pri nakupu! Lana
18. maj 2007 20:43
Vsem hvala. Nekako sem se zagledala v tisti Candy, ker sem slišala, da je v Nemčiji dobil nagrado, kot izredno dober pralni stroj. Ima vse kar sprašuje Pistacija za zmerno ceno, pa še sedaj so pri sosedu v akciji. Nimam nič proti Gorenju, vendar za isto stvar neprimerno več plačati mi ne gre. Do sedaj sem imela italijanski REX in mi je služil več kot 12 let, s tem da peremo po 12 strojev na teden, ko so bili otroci manjši še več. Je več kot odslužil svoje, saj še "miga", vendar počasi pokašljuje v svoji iztrošenosti. Še enkrat vsem hvala in lep pozdravček. Winnie
18. maj 2007 22:40
Jaz imam pa pralni stroj Beko, 4 leta popolnoma brez okvar in težav, bil je zelo poceni, opere mi lepo, ima precej opcij, nima pa zamika vklopa. Moti me, ker zelo dolgo pere, vedno vsaj dve uri, čeprav je energijski razred A. Upam, da bo pridno brezhibno delal še naprej, zdaj ko sem ga pohvalila. Pesnica
3. jun 2007 18:51
V končni fazi pa tudi Candyjeve izdelke sestavljajo v Gorenju, tako da.... vajanesa
24. jun 2007 22:14
pozdravlje jaz pa prisegam samo na (MIELE) imam PRALNI STROJ IN SUŠILNI STROJ!!VEČ KOT ODLIČNO!!!! je drago,sam se splača ko sem pred njim imel gorenje,in ko sem dal noter (MIELE) pralni stroj!nisem mogU iz kopalnice,k sem videl kakšna razlika je to! stroj ima vse programe,ki jih zahtevamo,od ročnega pranja,pranje perila brez gub itd tako da dober premislite,za kakšno znamko se odločat pa tud probleme sem imel sem kupo najdražji gorenjev stroj,pa je skakal,po kopalnici,ropotal itd KO PA MIELE,ZAVRTI CENTRIFUGO,SE NE TRESE NE SKAČE IN JE POPOLNOMA MIREN!(KOMAJ SLIŠEN).IMAM PA APARATE ŽE PET LET,IN DELUJEJO BREZ PROBLEMOV! ČE SE KDO HOČE PREPRIČAT O NJIHOVEM DELOVANJU,SE LAHKO DOGOVORIMO O DODATNIH INFORMACIJAH! PIŠITE MI NA MAIL SEM OKOLICA CELJA RAD BI VSAKEMU POMAGAL,DA BI SE PAMETNO ODLOČU!!! LP mieleKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Zelenjavna mineštra