19. jan 2010 23:20
Miele! Je res drag, ampak vreden tega denarja. Pred njim sem imela tri, Rex, Zoppas in se eno levo znamko ki se ji ne spomnim imena, pa so se mi v pralnici dogajali cudezi kot v Medjugorju

19. jan 2010 23:20
Miele! Je res drag, ampak vreden tega denarja. Pred njim sem imela tri, Rex, Zoppas in se eno levo znamko ki se ji ne spomnim imena, pa so se mi v pralnici dogajali cudezi kot v Medjugorju
19. jan 2010 23:59
Pozdravljena Lučka52 Se popolnoma strinjam s tabo.Tud sam uporabljam Miele aparate,od sušilnega stroja do pralnega stroja.Več kot odlična zadeva.Morem imet uredu in zdržljive stroje,kajti vsak dan umažem,cel kup delovnih oblek,k delam v kuhinji,pa da še neb bil stroj ok,sploh ne razmišljam.Sem imel pred njim Gorenje.Več servis na vratih kot sorodniki
10. jan 2011 11:48
Naš pralno-sušilni stroj jemlje slovo (nič čudnega), kupujemo novega. Verjetno samo pralnega. Glede na to, da je brez veze postaviti vprašanje 'kaj priporočate' in potem dobim dvesto pohval za dvesto strojev, bom vprašala drugače: ima kdo izkušnje s parnim pralnim strojem? Se splača ali je zgolj modna muha?
Atina
12. jan 2011 20:30
Pozdravljena Atina Predlagam ti,da greš v trgovino Big Bang,in se posvetuješ kaj vse ti ponuja ta stroj.Je pa od znamke (LG.F1403TDS5).Sem pa zadnjič bil na obisku pr frendu,pa nisem bil ziher če imata LG pralni stroj.Pa sem ga zdej poklical in vprašal,pa se nisem zmotu:).Imata z punco ravno ta model,ki sem ti ga napisal.Rekla mi je njegova,da ga neb zamenjala za nič.Baje lahko z paro marsikaj počneš.Od glajenje gub,dezinfekcija perila,pranje z paro,preprečevanje elergije itd.Skratka zelo uredu stroj,Energijski razred je A+,Ima 10 let garancije na motor,pa inverterski motor ima baje,da se ga skor ne sliši ko deluje.Predlagam ti,da greš v Big Bang,in se posvetuješ z prodajalci. Če še te kaj zanima,me vpraši pa se bom pr njima pozanimal. Lp Miele MieleKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Peresniki po bolonjsko
Njoki s šampinjoni in modrim sirom