17. maj 2007 21:53
nana1! Tudi sama imam 9.letnika, ki je pred dvema letoma doživel zlom zapestja, ker ga je starejši učenec brcnil. Ker "ni bilo" prič in je bila samo beseda proti besedi - moj je trdil, da ni storil nič, oni drugi pa, da mu je moj težil. Moj sin ni angelček, je normalen pubertetnik, ampak mu verjamem, da se ni zapletal z enim od večjih "problemov šole". Cilj ravnatelja je bil, da se zadeva pomete pod preprogo, saj bo oni čez nekaj mesecev zapustil šolo in bo potem mir. Saj veste, šola ne sme priti na slab glas. Jaz sem prišla v šoli, drugi starši pa ne, ker niso imeli časa. Ostalo je pri 6-tedenskem gipsu na desni roki in še bolečinam nekaj mesecev. Morda sem takrat podlegla svojemu sinu, ki me je prosil, da ne delam tragedije iz vsega. Danes ne bi več. Nisem naredila usluge svojemu otroku in vsem ostalim otrokom! Če bi vsi starši reagirali takoj, "na prvo žogo", verjamem, da bi bilo drugače. Primer mamamie to potrjuje. Še enkrat - danes obžalujem, da nisem zahtevala nobenega ukrepa. Upam, da sem ti pomagala pri odločitvi! akim