Shih-tzu

mestnac2  

član od: 22.11.2005

sporočila: 129

tema odprta - 11. maj 2007 9:56 | ogledi: 1.116 | odgovori: 4

Danes imam še eno vprašanje, ki nima nobeve povezave z kulinariko.

Če ima kdo psička Shih-Tzu mi prosim povejte kakšen je njegov karakter po vaših izkušnjah. Vem, da je napisanega veliko o njih, v praksi je pa lahko tudi drugače.

Sprašujem v imenu prijateljice, ki nima interneta.

Hvala!

mestnac2

teta torta  

član od: 6.9.2005

sporočila: 1268

11. maj 2007 10:12

Sama nimam psa (in ga tudi nikoli nisem imela), imam pa svakinjo, ki goji shih-tzuje, in vsak dan, ko pridem k očetu, se srečam s 4 (štirimi!) psički. Kot popolnoma neobremenjena in nezainteresirana oseba ti lahko povem, da so po karakterju zelo prijazni in igrivi, niso napadalni, pri nas lajajo samo na hišni zvonec. Moraš pa se zavedati, da boš imela veliko dela z nego: česanje, kopanje, fenanje - vse to je potrebno, da je kuža urejen. Če za to nimaš časa in volje, si raje izberi kratkodlakega jazbečarja! No, ravnokar sem opazila, da sprašujejš za prijateljico - a velja isto. teta torta Sporočilo je spremenil(a) teta torta dne 11. maj 2007 10:33:19

enaMarjetka  

član od: 31.7.2006

sporočila: 73

11. maj 2007 10:33

Moja psička je stara 8 let. Kot je že napisala teta torta, je največ dela z nego, drugače je prijazen in ljubeč do otrok, radi se igrajo, ne rabijo dolgih sprehodov. Tudi moja laja na hišni zvonec :). Kar me moti pri teh psih je to, da imam kljub rednemu česanju in negovanju, še zmeraj veliko dlak po stanovanju. Najbolj se to opazi na temnih oblačilih. Ampak ljubezen, ki ti jo vračajo z svojo nagajivostjo, pozabiš na te malenkosti. Ga priporočam, naj povem še to, če imaš kakršnega koli psa, je kot dodaten otrok pri hiši. Lep pozdrav, enaMarjetka

mestnac2  

član od: 22.11.2005

sporočila: 129

11. maj 2007 10:35

Teta torta, ima mogoče tvoja svakinje trenutno mladičke za prodajo? mestnac2

teta torta  

član od: 6.9.2005

sporočila: 1268

11. maj 2007 10:50

Nima in tudi ne vem, kdaj bo spet imela (ne ukvarja se z gojenjem kot virom zaslužka). Trenutno je začela najmlajšo psičko voditi na razstave. teta torta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti