Mislim, da je bila ta tema že odprta, vendar je ne najdem. Mi lahko pomagate z nasveti kako jo omiliti. Prijateljica jo ima na lasišču, ima vedno bolj redke lase in je zato zelo nesrečna.
Hvala in lep dan!
mestnac2
Mislim, da je bila ta tema že odprta, vendar je ne najdem. Mi lahko pomagate z nasveti kako jo omiliti. Prijateljica jo ima na lasišču, ima vedno bolj redke lase in je zato zelo nesrečna.
Hvala in lep dan!
mestnac2
11. maj 2007 14:11
Ognjičevo mazilo. lp Anamarija
11. maj 2007 16:00
Meni pomaga ribje mazilo.Sicer je nimam po lasišču ampak po rokah.
11. maj 2007 18:36
Imam kreme od dematologa. Imate kake izkušnje z njimi koliko pomagajo. Zapazila sem, da pomaga domače mazilo iz mahonija, mogoče to katera pozna? Opažam, da pomaga sončenje in večkrat na dan krema Linola Urea. Kdo bi vedel, če se jo tako znebim. ham-njam
11. maj 2007 18:52
Krema aloe vera - 100 %, dobiš jo v lekarni. Dela čudeže! Preverjeno! titta
11. maj 2007 18:57
Za lasišče meni najbolj pomaga BELOSALIC-Belupo,predpiše ga lahko osebni zdravnik ali dermatolog. Za komolce in kolena pa mi je najbolj pomagalo mazilo KUTERID. Moram pa napisati,da sem se zaenkrat te nadloge rešila oz. je v stanju mirovanja-poleti morje,morje....pozimi pa stalno mazanje z kremami za telo (Nivea,Dove...) in obiski solarija. Lp tejka77
11. maj 2007 19:13
Zgleda , da je razlika pri luskovici v tem kje je prisotna. Imam jo na enemu stopalu, na drugemu pa je nimam več. Titta hvala! Bom preizkusila. ham-njam Sporočilo je spremenil(a) ena mš dne 11. maj 2007 19:14:51Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Ajdovi svaljki s kislo repo